Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

F1 seizoen herstart motoren bij GP Oostenrijk

Na meer dan drie maanden zonder piepende banden, knetterende schakelbakken en razende bolides over de curve stones zijn de Formule 1 fans deze zondag weer aan het feest! Op de Red Bull Ring in Oostenrijk wordt de aftrap gegeven van het Formule 1 seizoen 2020. Een pak later dan gepland vanwege de coronapandemie, maar de lust is er bij de bookmakers niet minder om. Sterker nog: de odds bij Wedden op Sport.be zijn extra straf! 

Historie

De GP Oostenrijk is toe aan haar 56-ste jaargang. De Zeltweg, waarin de Red Bull Ring ligt, was in 1964 voor het eerst het decor voor een kampioenschapsrace. Met de Italiaanse Ferrari-coureur Lorenzo Bandini kreeg het een eerste winnaar. Onze landgenoot Jackey Ickx wist in 1970 de tweede editie op zijn naam te schrijven. Daarna kwamen een pak grote namen winnen in Oostenrijk, waaronder Emerson Fittipaldi, Niki Lauda, Nigel Mansell, Michael Schumacher en Mika Hakkinen. Recent waren er zeges voor Lewis Hamilton (2016), Valtteri Bottas (2017) en Max Verstappen (2018 & 2019). Maar de koning van de Österreichring is nog altijd Alain Prost. De Fransman won de race driemaal en is daarmee nog altijd recordhouder.

Favorieten

Nadat Stoffel Vandoorne de Belgische driekleur met ferme prestatie goed heeft verdedigd in het voorbije seizoen moeten we het nu stellen zonder landgenoten. Verstappen is als geboren Belg natuurlijk ook een beetje van bij ons en hij is bij de bookies ook één van de topfavorieten. De Nederlander won de voorbije twee jaar en kan dus naast de legendarisch Alain Prost komen.

Ferrari-man Charles Leclerc liet in het voorbije kalenderjaar zien content te zijn met de baan in Oostenrijk. Hij ging na een straffe kwalificatie vanaf pole position van start, maar moest zijn meerdere erkennen in Verstappen. Leclerc werd nog wel knap tweede en hield daarmee Valtteri Bottas (Mercedes AMG) van zich af.

De Engelse wereldkampioen Lewis Hamilton, die samen met zijn teamgenoot Bottas, in een zwarte Mercedes zal rijden vanwege een ‘Black Lives Matter‘ protest, wist voorbije jaar tijdens de vrije trainingen nog wel indruk te maken in Oostenrijk. De Brit beleefde echter geen goede wedstrijddag en finishte pas op een vijfde stek. Sebastian Vettel werd nog vierde. Hamilton en Vettel behoren samen met Verstappen, Leclerc en Bottas tot het exclusieve rijtje van topfavorieten bij de Belgische wedkantoren.

Odds

De meest actuele odds vindt u op onze bookmakerspagina. Hieronder een globaal overzicht van de quoteringen zoals dit midweeks door de topbrokers zijn vastgesteld. De odds voor winst van regerend kampioen Lewis Hamilton staan op x3,00 keer uw inbreng. Ook voor winst van Verstappen geldt die uitkering: x3,00.

Schiet de Fransman Charles Leclerc de hoofdvogel? Dan staat de gemiddeld uitkering momenteel op x6,00 uw inleg. Voor een zege van Vettel geldt de hoogste odd voor de Top-5 favorieten: x7,50. Ziet Bottas – in 2019 nochtans derde – als eerste de zwartwit geblokte vlag, dan wordt gemiddeld maar liefst x7,00 keer het aantal ingelegde euro’s uitgekeerd.

Naast het spelen op de eindwinst kunt u bij Wedden op Sport.be ook inzetten op de snelste ronde, pole position of een combi-boost van alle racemomenten.

Wedden op Formule 1

Na maanden radiostilte gaan de boardradio’s weer aan en zullen er vanuit de pitstraat weer talloze teamorders klinken. De GP Oostenrijk vindt zonder publiek plaats, maar spelers die willen Wedden op Formule 1 zijn online bij ons wel welkom! Speelt u mee? Maak het volgen van de race extra spannend door zelf een voorspelling achter laten op onze bookmakerspagina! Vier de herneming van de F1 met een winnende gok en trakteer uzelf op een vakantiepresentje.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.