Belgen outsiders bij PDC World Cup of Darts

Deze week wordt in het Duitse Jena gestreden om de Cazoo World Cup of Darts 2021. Dit toernooi wordt gespeeld in koppels die voor hun land uitkomen. Namens België staan Dimitri Van Den Bergh en Kim Huybrechts achter de ocky. De Belgische wedkantoren zien onze landgenoten niet als favoriet, maar wel als een gevaarlijke outsiders. Voorspel de winnaars van de Cazoo PDC World Cup of Darts 2021 en scoor hoge winsten via Wedden op Sport!

Historiek World Cup of Darts

De PDC World Cup of Darts staat sedert 2010 op de PDC kalender. Het wordt gezien als het officieuze WK voor landenteams. Ook de Belgen zijn van de partij. De voorbije jaren wisten onze topdarters zich telkens een plekje op het prestigieuze toernooi te vergaren en ook in de 2021 editie gooien de Belgen een ferm pijltje mee.

Winnen deed België nog niet. Die eer is voornamelijk voorbehouden aan de echte toplanden. België is bij het darter een ferme middenmoter. Met beide vier titels staan Nederland en Engeland bovenaan de lijst als het eindwinnaars betreft. Afgelopen jaar ging de titel echter naar een ander land: Wales. Met Gerwyn Price en Jonny Clayton heeft Wales twee super sterke darters in de gelederen. Vorig jaar wisten die twee Engeland in de eindstrijd met 3-0 te verslaan.

Favorieten World Cup of Darts 2021

Price en Clayton zijn als Wales ook dit jaar weer topfavoriet bij de online bookmakers. Natuurlijk omdat ze titelverdediger zijn, maar ook omdat beide spelers dit kalenderjaar al straffe partijen speelden. Ook de verliezend finalist van 2020, Engeland,  staat weer hoog in de kanshebberslijstjes. De bookmakerspolls bevatten ook hoge verwachtingen voor het Nederlandse team dat bestaat uit Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode.

Outsiders bij de wedkantoren zijn naast onze België vooral Schotland (Peter Wright en John Henderson) en de Australiërs Damon Heta en Simon Whitlock. Zij hebben een extra motivator: na het overlijden van hun landgenoot Kyle Anderson verdedigen zij nu de eer van de darters uit Down Under.

Odds

Als topfavoriet bij de Belgische bookmakers is Wales aangewezen door de betere wedkantoren. De titelverdediger treedt aan met twee spelers uit de Top-10 van de Order of Merit (de wereldranglijst voor darts). De pre-toernooi odds voor prolongatie van de titel staan op een maximale winstfactor van x2,95 het inlegde speelbedrag.

Nederland is volgens de bookies de grootste uitdager van Wales. Met een pre-fase quotering van x4,70 is het lekker verdienen aan een zege van onze Noorderburen.

De pre-odds voor Engeland vallen nipt lager uit. De maximale winstbonus komt uit op x5,05 het gekozen speelbedrag. Vult u België in op het online wedformulier? Dan wacht er een potentiele winstuitkering van x6,85 de inzet op als Dimitri van den Bergh en Kim Huybrechts de eerste zege ooit in de World Cup of Darts binnenhalen voor ons land.

Wedden op Darts

Het online Wedden op Darts zorgt voor veel fraaie bonussen bij Belgische dartpunters. Dit komt omdat het scoren van een winnende weddenschap vaak niet zo lastig is als u thuis bent in de sport en online wedden. Geld verdienen aan uw kennis van de dartsport is niet evident, maar dankzij onze achtergrondartikelen, voorbeschouwingen en tips een pak makkelijker geworden!

Durft u de challenge aan te gaan met online bookmakerskantoren? Sluit dan een weddenschap af op de uitkomsten de Cazoo PDC World of Darts 2021 editie en scoor fraaie winstbonussen bij een correcte voorspelling op dit officieuze WK Darts voor landenteams!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België