België - Kroatië, de laatste wedstrijd voor het EK

Komende zondag is de laatste krachtmeting van de Rode Duivels, voordat zij in actie komen op het Europees Kampioenschap. Op het programma staat een oefenwedstrijd tegen Kroatië, een wedstrijd dus waarbij België flink aan het werk zal moeten. Zullen de Rode Duivels klaar zijn voor het EK en kunnen zij straks een gooi doen naar de Europese titel? Speel nu mee via Wedden op Sport en check of u er ook klaar voor bent!

Historiek

België speelde afgelopen donderdag een oefenmatch tegen Griekenland. Een tegenstander dus die zich niet heeft weten te kwalificeren voor het EK 2020. In een kwalificatiegroep met Italië, Finland, Bosnië en Herzegovina, Armenië en Liechtenstein werden de Grieken derde, waardoor de Grieken een EK-misliepen.

Voor de Rode Duivels verliep de kwalificatiegroep voor het EK een stuk beter. België werd groepswinnaar en liet daarmee Rusland, Schotland, Cyprus, Kazachstan en San Marino achter zich. Zowel Rusland als Schotland wisten zich overigens ook te kwalificeren voor het EK.

Het oefenduel met de Grieken verliep niet al te best; België kwam donderdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel. België had de wedstrijd in de eerste helft onder controle, maar creëerde in de tweede helft weinig kansen meer. Met name de verdediging oogde in die tweede helft niet al te fris, wat tot een paar slordigheidjes leidde.

In de wedstrijd tegen Kroatië kunnen de Rode Duivels laten zien dat zij toch echt wel klaar zijn voor het EK. De laatste keer dat er tegen Kroatië werd gespeeld, was in de kwalificatie voor het WK 2014. Belgie won destijds de uitwedstrijd met 1-2 en speelde thuis gelijk tegen de Kroaten, die in 2018 nog de WK-finale haalden.

Favoriet

Hoewel Kroatië in 2018 nog de WK-finale haalde, is de ploeg geenszins favoriet voor komend EK. Het land had op het WK veel geluk tijdens de loting, waarin het steeds de sterkste landen wist te ontlopen. Desondanks zijn de Kroaten wel een land om rekening mee te houden. In de EK-kwalificatie rekende het land onder meer af met Wales, Slowakije en Hongarije.

Toch zal België in de komende wedstrijd tegen Kroatië favoriet zijn, gezien de vorm van de afgelopen jaren.

Odds

De favorietenrol van de Belgen is ook te zien aan de quoteringen die de bookmakers hebben opgesteld voor deze wedstrijd. Een zege voor België levert namelijk x1,83 uw inzet op, terwijl een zege voor de Kroaten maar liefst x4,25 oplevert. Daarmee zijn de Rode Duivels duidelijk favoriet. De quotering voor een gelijkspel staat op x3,38.

Wilt u liever meespelen met één van de speltypen tijdens de wedstrijd? Dat kan uiteraard ook! U kan meespelen met één van de live gokken opties, die op onze website te vinden is tijdens de wedstrijd. Bezoek dus Wedden op Sport voorafgaand aan deze wedstrijd als u wilt meespelen met de pre-odds; maar ook tijdens de wedstrijd zit u hier goed voor andere speltypen.

Wedden op Sport

Bij Wedden op Sport kunt u terecht voor diverse sportweddenschappen, inclusief alle wedstrijden van de Rode Duivels. Met het EK voor de deur zijn dat natuurlijk zeer plezante weddenschappen, zodat u kunt kijken of u een echte kenner bent! Laat u op onze site inspireren en informeren, speel mee,  zet in en maak daarmee kans op interessante winstmarges!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België