Belgische bookmakers: Golden State Warriors favoriet in NBA finals 2022

Volgens de Belgische wedkantoren zijn de Golden State Warriors topfavoriet voor eindwinst in de NBA finals 2022. De best-of-seven finale tussen de Warriors en de Boston Celtics is inmiddels vier matches onderweg en de stand is 2-2. Wie gaat er uiteindelijk met de titel vandoor? Voorspel de NBA finals 2022 tussen de Golden State Warriors en de Boston Celtics via Wedden op Sport.be en scoor de beste basketbal odds!

Historiek

De NBA Finale is de kampioenschap serie van de National Basketball Association. Deze eindstrijd wordt in een best-of-seven opzet gespeeld. Elke finale gaat tussen de Eastern en Western Conference primussen. Het team dat deze serie uiteindelijk wint, krijgt de Larry O’Brien Championship Trophy, die in 1977 de originele Walter A. Brown Trophy verving.

In de NBA-finale van het voorbije seizoen versloegen de Milwaukee Bucks de Phoenix Suns in een serie die de eerste finale sinds 1971 was zonder spelers die eerder een kampioenschap hadden gewonnen. Giannis Antetokounmpo verdiende de Most Value Player (MVP) Award na deze NBA finale match.

Favoriet NBA finale 2022

Er wordt wel gesproken over het Warriors tijdperk als er over de NBA wordt gepraat. De Golden State Warriors zijn dan ook topfavoriet bij de bookmakers. Na de finale vorig jaar te hebben gemist keren Golden State Warriors onder leiding van sterspeler Stephen Curry en Klay Thompson dit jaar terug in de NBA finale 2022 voor hun zesde optreden in de afgelopen acht seizoenen.

Zij zullen het opnemen tegen de Boston Celtics, die hun 22e NBA Finale als underdog ingaan. Bij Boston is Jayson Tatum de grote man. Als de Celtics deze finale winnen, dan passeren ze de LA Lakers door een achttiende titel te pakken. De Los Angeles Lakers wonnen in totaal zeventien NBA titels.

Odds NBA finale 2022

De odds voor winst van de Golden State Warriors staan bij de Belgische wedkantoren die basketbalweddenschappen aanbieden op een maximum van x1,66 keer het ingelegde speelbedrag. Hiermee wordt de favorietenrol voor de Warriors nogmaals duidelijk gemaakt door de Vlaamse bookies.

Bij een correct gekozen voorspelling op eindwinst in deze NBA finale 2022 van de Boston Celtics vallen de odds een pak hoger uit. Belgische basketbal punters die nu inzetten op de Celtics scoren maximaal x2,25 keer het geldbedrag dat ze inzetten op deze eindstand in de NBA finale seizoen 2021 – 2022.

Wedden op basketbal

Op deze moment is de best-of-seven serie al vier duels onderweg en dus worden de kansen om te scoren in deze NBA finale 2022 steeds kleiner. Zet in voordat de winnaar bekend is en scoor de hoogste odds via Wedden op Sport!

Op maandag 13 juni wordt de vijfde wedstrijd gespeeld, gevolgd door de zesde ontmoeting op donderdag 16 juni. De eventueel laatste wedstrijd om het kampioenschap staat gepland voor zondag 19 juni. Mocht er voor dat treffen al een verschil van twee zijn gemaakt door één van beide teams, dan wordt die laatste match niet meer gespeeld. Scoort u de hoogste odds in de NBA? Zet dan nu in via Wedden op Sport.be en wordt de primus van dit NBA basketbalseizoen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België