Belgische Pro League 2022-2023 start met duel Standard Luik - KAA Gent

Dit weekeinde start de Belgische Pro League seizoen 2022-2023 met het duel Standard Luik – KAA Gent. De match wordt deze vrijdag gespeeld op Sclessin. Op zaterdag en zondag zullen ook de andere Belgische ploegen in actie komen. Wedden op Sport zocht de strafste pre-odds van de Belgische wedkantoren op voor de openingsclash Standard Luik – KAA Gent! 

Historie Standard Luik – KAA Gent

Voorbije seizoen was voor Standard Luik een seizoen om snel te willen vergeten. De ploeg uit Liege speelde geen play-offs en moest duimen voor lijfsbehoud in de Pro League. Dat is gelukt en dus mag Standaard deze vrijdag aantreden tegen KAA Gent.

De Buffalo’s begonnen het nieuwe voetbalseizoen al met de Supercup. AA Gent verspilde de kans op de eerste prijs van het seizoen door met 1-0 te verliezen van Club Brugge. Wel behaalde Gent een ticket voor de kwalificaties van de UEFA Europa League dat begin augustus van start gaat voor de Buffalo’s.

Standaard ontmoette Gent in Liège voor het laatst op 8 mei voorbije kalenderjaar. De Rouches zegevierden toen met 2-1. Een match daarvoor wist de ploeg uit Liege ook al te zegevieren van AA Gent. Ook toen werd het 2-1 op Sclessin.

Favorieten

De Belgische wedkantoren wijzen KAA Gent aan als favoriet van dit duel. De Buffalo’s kwamen voorbije weekeinde al in actie in de Supercup en hebben het wedstrijdritme terug te pakken. Bovendien heeft Gent iets betere resultaten behaald uit de oefencampagne dan Standard Luik. Maar de Rouches hebben met Ronny Deila een nieuwe coach.

Alles bij elkander opgeteld zegt het natuurlijk weinig over de match van vrijdag. Dat maakt wedden op voetbal nog interessanter. Check de pre-odds van de Belgische wedkantoren in onderstaand overzicht.

Odds Standard Luik – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben er goesting in en schalen de quoteringen straf in voor deze openingsmatch tussen Standaard en Gent. De hoogste odd van dit duel wordt gehanteerd als Standaard wint. De bookmakers keren tot maximaal x3.75 keer uw speelbedrag uit als de Rouches drie punten pakken.

Gaan de Buffalo’s met de eerste drie punten van dit seizoen terug naar Gent? Dan kan de bookmakersuitkering oplopen tot maximaal x1.99 keer uw speelbedrag.

De pre-odds bij een gelijkspel staan terug iets hoger ingeschaald. Bij een puntendeling keren de wedkantoren gemiddeld x3.50 keer de inleg uit.

Wedden op Voetbal

Met een nieuw competitieseizoen staan er heel wat mooie matches op het programma. Welke ploeg wordt dit seizoen kampioen? Wat zijn de uitslagen van de vele derby’s en welke speler mag zich dit seizoen topscoorder van de Pro League benoemen? Allemaal details waar u nu al een weddenschap op kunt plaatsen. Check alle bookmakers pre-odds om de perfecte deal te kunnen gaan maken via Wedden op Sport.

Wilt u al gaan Wedden op Voetbal op de match Standard Luik – KAA Gent? Zorg dat de voorspellingen voor vrijdag 22 juli 20:45 uur binnen zijn en win de fermste bookmakerdeals.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België