Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Bookmaker odds RSC Anderlecht - Royal Antwerp FC match

Deze zondag staat de competitiematch RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC op het programma in de Jupiler Pro League. Het duel wordt gehouden in het Lotto Park Stadion te Brussel en voetbalgokkers kunnen ferme odds scoren bij een correcte voorspelling. Vind uw bookmaker bij de match RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC en speel mee via Wedden op Sport.be!

Historiek RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

De matches tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC kennen zeer verschillende resultaten. In de meest recente uitslagen zegevierde RSCA in eigen stadion. De laatste keer dat het duel in Brussel werd gespeeld was op 12 mei voorbije kalenderjaar. Toen zegevierde Paars-wit met 2-1 van RAFC. Ook op 13 maart voorbije jaar pakte Anderlecht drie punten tegen Antwerp FC door de bezoekers uit Antwerpen met 2-1 te hebben verslagen.

De laatste keer dat Royal Antwerp drie punten op verplaatsing meenam vanuit Brussel was in 2019. Het bezoek op 15 september dat jaar werd een 1-2 overwinning van Antwerp FC en daarmee nam de Great Old drie punten mee naar de havenstad.

Beide ploegen wisten voorbije weekeinde te zegevieren in de 22ste speelronde van de Jupiler Pro League. Anderlecht was voorbije zondag op verplaatsing bij RFC Seraing en zegevierde ginds met 0-1 van de rode lantaarn. Royal Antwerp pakte drie punten in eigen Bosuil Stadion tegen Standard Luik. De ploeg van coach Marck van Bommel zegevierde met 4-1 op de Rouches.

Favorieten

De Belgische wedkantoren wijzen RAFC aan als licht favoriet van dit duel, maar heel veel wijken de pre-odds niet van elkander. Toch staan RSC Anderlecht en Royal Antwerp ver uit elkander op de tabel van de Pro League. De Antwerpenaren hebben 45 punten en staan daarmee op de derde plek. Anderlecht vinden we pas terug op plaats elf. Paars-wit heeft dit seizoen 27 punten bij elkander geraapt, achttien punten minder dan de bezoekers van zondagmiddag.

De Brusselse formatie speelt in eigen huis tegen de concurrent uit Antwerpen en dat is voor de Belgische wedkantoren al een grote reden om de odds hoger in te schalen bij een zege van Antwerp FC. Bovendien is de topscoorder van de competitie, Vincent Janssen, geschorst. Hij komt dan ook niet af naar Brussel.

Odds RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

De quoteringen staan bij een gelijkspel het hoogst ingedeeld als u speelt via het 1×2 spelsysteem. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal 3.60 keer de inleg uit als RSCA en RAFC de punten gaan delen in het Lotto Park.

Gaat u op een klinkende zege van Anderlecht wedden bij de bookmakers? Dan kunt u quoteringen vinden die oplopen tot maximaal 2.80 keer het speelbedrag!

Ook bij een overwinning van Royal Antwerp FC vindt u straffe odds. De Belgische wedkantoren gaan tot 2.55 keer de inleg uitbetalen als de ploeg van coach Van Bommel zegeviert.

Wedden op Voetbal

In de Belgische Pro League wordt al langzaam aan bekend welke ploegen gaan strijden om de titel en welke teams keihard moeten werken voor een plaatsje in PO2. Heeft u goesting om te Wedden op Voetbal en gaat u voor de straffe odds bij de match in het Lotto Park Stadion? Ga dan naar de Belgische wedkantoren en vul vandaag al uw voorspellingen in.

De match RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC zal op zondag 29 januari gespeeld gaan worden. De teams zullen om 13:30 uur aftrappen in het Lotto Park Stadion. Wedden kan totdat de match echt begint. Daarna kunt u uw geluk beproeven met het live wedden op dit duel. Meer informatie en de beste bookmakerdeals vindt u op Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.