bookmakers odds EURO2020 finale Italië - Engeland

Verdien een pak euro’s met een winnende weddenschap op de EURO2020 finale Italië – Engeland. Bent u op zoek naar een straffe deal die ferm wat winst kan opleveren? Check dan alle actuele pre-match odds op de bookmakerspagina van Wedden op Sport! Bent u zondag 11 juli aan het feest door de nieuwe Europees kampioen voetbal goed te voorspellen?

Statistieken Italië – Engeland

Winnen van Italië en Engeland is niet evident gebleken. Beide wisten grote landen te elimineren. Italië was zelfs verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Belgische nationale ploeg. Ook scoren beide elftallen gemakkelijk en krijgen ze weinig tegentreffers.

Desalniettemin zijn er een pak minder overeenkomsten dan u wellicht zult denken.  Zo morste Engeland morste al twee punten in de groepsfase, terwijl Italië ongeslagen en zonder tegengoals groepswinnaar werd. In de knock-outfase moesten de Engelsen afrekenen met Duitsland, Oekraïne en Denemarken. Het rijtje tegenstander van de Italianen is nog iets indrukwekkender met Oostenrijk, België en Spanje.

De laatste keer dat Italië van Engeland won was tijdens het WK 2014. Het werd toen 1-2 voor de Italiaanse formatie. De laatste driepunter van Engeland tegen Italië was de 2-1 zege in een vriendschappelijke match uit 2012.

Italië won in alle voorbije H2H matches zeven keer. De Engelse ploeg was tweemaal aan het feest en in vier gevallen eindigde het in een draw. Ook in de laatste twee matches werd het een gelijkspel. In 2015 en 2016 speelden de landen met 1-1 gelijk tegen elkander.

Favoriet EURO2020 finale

Bij de Belgische wedkantoren is Engeland duidelijk favoriet en zit het in pole position om Europees kampioen te worden. Bij de pre-odds zien we dan ook hogere bonussen bij winst van Italië, dan bij een Europese titel voor de Engelsen voetbalploeg.

De Engelse bondscoach Gareth Southgate ziet een eerste titel voor zijn land wel zitten, maar geeft aan dat Italië in een wel heel goede vorm steekt. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini is iets zelfverzekerder door te stellen dat zijn elftal zichzelf moet belonen voor een zeer sterk toernooi door ook deze finale winnend af te sluiten.

Odds Italië – Engeland

De online bookmakers doen duidelijk hun best om u een goede deal te presteren. In de EURO2020 finale, die op Wembley wordt gespeeld, kunt u tot wel x3,00 keer het speelbedrag terugwinnen!

De hoogste pre-match quoteringen worden uitgekeerd bij een draw en dus een beslissing in de extra tijd: x3,10. Wie en of er dan in de verlengingen gescoord wordt, doet voor deze voetbalweddenschap niet terzake.

Ook bij winst van Italië kan er flink gescoord worden. Ook hier komt de maximale uitkering boen de drie uit: x3,05. Inzetten op favoriet Engeland bezorgt u weeral een straffe uitkering als dit de winnende weddenschap blijkt te zijn. Maximaal kunt u bij deze voorspelling bookmaker bonussen scoren oplopend tot x2,65 keer het ingelegde speelbedrag. Bent u de winnaar? Dan kunt u dus ferme bedragen op de bankaccount laten bijschrijven!

Wedden op EURO2020 finale

Deze EK finale Italië – Engeland zorgt nu al voor unieke pre-match quoteringen! In alle gevallen pakt u meer dan het dubbele van uw inleg als uitbetaling naar een succesvolle voorspelling op de uitslag of winnaar van deze EURO2020 eindstrijd

Let op de risico’s: Speel altijd bewust, veilig en verantwoord door mee te spelen via de legale online bookmakerskantoren waarmee Wedden op Sport.be samenwerkt.. Lees ook onze kennisartikelen en achtergrondinformatie om goed voorbereid deze EURO2020 finale Italië – Engeland aan te vangen! Winnen is niet evident, maar als u wint dat bent u de enige echte Belgische primus van dit EK.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België