Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Ladbrokes

Ladbrokes Sport

Ladbrokes heeft ruim keuze in sportweddenschappen. Hier vind je regelmatig de hoogste odds!

     
Registreer bij Ladbrokes
en speel nu
Registreren

Wedden op Ladbrokes.be

Bookmaker Ladbrokes is trots op zijn Britse roots. En als gokliefhebber weet u dat de Britten overal een weddenschap in zien. Op het Ladbrokes platform mag u dus de meest uiteenlopende weddenschappen verwachten. Wedden op de Oscars, de volgende James Bond of de uitslag van het Eurovisiesongfestival: het kan allemaal. Dit soort weddenschappen zijn een leuke tijdsbesteding, maar u gaat waarschijnlijk naar Ladbrokes om te wedden op sport. Ook dan heeft u aan deze bookmaker een goede. Ladbrokes heeft meer dan honderd jaar ervaring met het aanbieden van sportweddenschappen. U kunt er dus op vertrouwen dat dit wedkantoor weet wat het doet. De vraag is alleen of Ladbrokes bij uw manier van wedden past. 

Een bookmaker met een lange geschiedenis

Ladbrokes is echt een gevestigde naam in de gokwereld. Dit Britse bedrijf houdt zich al sinds 1886 bezig met sport, waarbij in eerste instantie de focus lag op paardenrennen. Van wedden op sport was op dat moment nog geen sprake. De heren Schwind en Pennington, die aan de wieg van Ladbrokes stonden, wierpen zich eind 19e eeuw op als tussenpersonen bij de koop en verkoop van racepaarden. In 1902 voegde Arthur Bendir zich bij hen, waarna het bedrijf al snel uitbreidde. Onder de naam Ladbrokes stortte het trio zich op het aanbieden van sportweddenschappen. Met deze naam verwijst de bookmaker naar Ladbroke Hall, de plek waar de paarden van Schwind en Penning getraind werden. De geschiedenis van Ladbrokes blijft op deze manier een belangrijke rol spelen. 

Ladbrokes is groot in Engeland. Sterker nog, de bookmaker hoort al jarenlang bij de top van de Britse bookmakers. Erg prettig dus dat het bedrijf inmiddels ook in België actief is. Om zoveel mogelijk spelers te trekken, heeft Ladbrokes zelfs een Vlaamstalige website in het leven geroepen. Via ladbrokes.be kunt u in uw eigen taal wedden op de meest uiteenlopen sportwedstrijden. 

Alle populaire sporten zijn aanwezig

Met ladbrokes.be mengt deze Britse bookmaker zich actief in de Belgische sport. Als sponsor is het bedrijf betrokken bij diverse voetbal-, basketbal- en hockeyclubs. Dat geeft wel aan hoe breed de interesse is bij Ladbrokes.

Wie door het wedaanbod scrolt, ziet alle populaire sporten staan. Voetbal, tennis, wielrennen, ijshockey: het komt allemaal voorbij. Maar met iets meer dan twintig verschillende sporten is de lijst korter dan bij veel andere grote bookmakers. Sommige niche sporten (zoals vloerbal, squash en tafeltennis) ontbreken. Daar krijgt u wel een paar andere interessante sportwedstrijden voor terug. Zo staat Ladbrokes bijvoorbeeld bekend om het grote aantal windhonden- en paardenraces. De liefde voor snelheid en paarden is bij deze bookmaker dus nooit verdwenen. 

Pre-match, virtueel of toch live wedden?

U wisselt uw pre-match weddenschappen graag af met virtuele en live weddenschappen. Om maar met dat eerste te beginnen: Ladbrokes biedt de hele dag door virtuele sportwedstrijden aan. U kunt kiezen voor voetbal, tennis, baanwielrennen, paardenrennen, speedway en windhondenrennen. Hiermee is het aanbod aan virtuele sporten uitgebreider dan bij veel andere bookmakers. Helaas kunnen we niet hetzelfde zeggen voor het live wedden. Het aanbod is absoluut niet slecht, zeker als het aankomt op voetbal. Maar wilt u live wedden op een andere sport dan voetbal, dan zijn er genoeg toernooien, competities en wedopties die ontbreken. Ladbrokes mag wat dat betreft wel wat meer variatie aanbrengen.

Natuurlijk zitten er ook positieve punten aan het live wedden bij Ladbrokes. Zo heeft de bookmaker een livestream op de website staan zodat u de wedstrijden perfect kunt volgen. Wilt u weten of uw favoriete sportwedstrijd rechtstreeks te zien is? Let er dan gewoon op of er een tv-icoontje te zien is. De multi-view optie verdient ook zeker uw aandacht. Hiermee kunt u namelijk meerdere live wedstrijden tegelijkertijd in de gaten houden. Dit vergt opperste concentratie, maar het kan u zomaar extra veel winst opleveren.   

Hoe gebruiksvriendelijk is de Ladbrokes website?

Bij Ladbrokes valt er voor iedere sportfan iets te kiezen. En dat wil de bookmaker laten weten ook. Het sportsbook is gevuld met lange lijsten met sportwedstrijden, waarbij Ladbrokes per wedstrijd graag zoveel mogelijk quoteringen laat zien. Bij elke willekeurige voetbalmatch ziet u in één oogopslag wat een 1x2 weddenschap, hoger/lager én een Both Teams to Score weddenschap oplevert. Andere bookmakers kiezen in het algemene overzicht alleen voor de quoteringen van een 1x2 weddenschap. Sommige wedders vinden al die informatie handig, maar er is ook een grote groep die de website hierdoor druk en onoverzichtelijk vindt. Vooral in het begin is het misschien even wennen als u bij Ladbrokes wedt. 

Het platform oogt wat onoverzichtelijk. Maar als u eenmaal gewend bent, blijkt het toch heel gebruiksvriendelijk. Alle informatie is snel te vinden en het plaatsen van weddenschappen werkt heel logisch. Blijft u de website onoverzichtelijk vinden, dan kunt u altijd nog een lijstje met favorieten aanmaken. Zo hoeft u niet telkens te zoeken wanneer uw favoriete voetbal-, ijshockey- of basketbalclub speelt.

Prima quoteringen en extra mooie deal voor Belgisch voetbal

Waar gewed wordt, wordt winst gemaakt. Om die winst zo hoog mogelijk te laten zijn, heeft u goede quoteringen nodig. Ladbrokes stelt hierin zeker niet teleur. Natuurlijk, er zijn bij elke weddenschap wel een paar bookmakers te vinden die een betere deal aanbieden. Toch zijn de verschillen nooit heel groot. U kunt dus prima bij Ladbrokes terecht als winst maken uw voornaamste focus is. De bookmaker biedt bovendien een handig extraatje. Tenminste, als u fan bent van voetbal. Ladbrokes garandeert namelijk de beste quoteringen voor 1x2 weddenschappen bij wedstrijden uit de Jupiler Pro League. Ziet u bij de grote concurrenten een hogere waarde staan, dan trekt Ladbrokes de eigen quoteringen gelijk. Lees wel even goed de voorwaarden door voordat u enthousiast aan het vergelijken slaat. 

Geldzaken regelen bij Ladbrokes

Bij uw zoektocht naar een bookmaker let u op het wedaanbod, de quoteringen en de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Geldzaken trekken waarschijnlijk minder uw aandacht. Toch is het belangrijk dat u weet wat de betaalopties en limieten zijn voordat u zich inschrijft bij een bookmaker.

Ladbrokes biedt volop mogelijkheden als u geld in uw account wilt storten. Het populaire Bancontact wordt bijvoorbeeld geaccepteerd, maar u kunt ook betalen via Skrill, Neteller, Paysafecard, Sofort, PayPal en HiPay. Voor al deze betaalmethodes geldt een minimale storting van 5 euro. In vergelijking met andere grote bookmakers is dit bedrag behoorlijk laag. Hieruit blijkt wel dat Ladbrokes vindt dat iedereen moet kunnen wedden op sport, dus ook als u maar een klein gokbudget tot uw beschikking heeft. Voor de maximale storting geldt gewoon de wettelijke limiet van 500 euro. Gelukkig werkt Ladbrokes graag mee als u die limiet wilt ophogen. Wordt het tijd om de opbrengt van alle gewonnen weddenschappen te verzilveren? Na het aanvragen van een uitbetaling duurt het maximaal vijf werkdagen voordat u het geld binnen heeft. Hiermee houdt Ladbrokes dezelfde termijn aan als de meeste andere grote bookmakers.

Verhoog uw status en word VIP

U begint uw leven als online gokker misschien met een paar kleine weddenschappen per week. Hoe beter u het wedden op sport in de vingers krijgt, hoe vaker u op het Ladbrokes platform te vinden bent. Zet u regelmatig geld in op sportweddenschappen? In dat geval kunt u zomaar de status van VIP krijgen. Er zijn vier levels: brons, zilver, goud en platinum. Elke weddenschap die u plaatst, levert punten op. Zo stijgt u vanzelf op de VIP-ladder tot de status ‘goud’ is bereikt. Die allerlaatste trede is alleen bedoeld voor de meest fanatieke spelers. Alleen op uitnodiging kunt u uiteindelijk de status ‘platinum’ veroveren. Zo’n VIP-status is zeker niet alleen voor de sier in het leven geroepen. Met elke stap omhoog profiteert u namelijk van extra voordelen.

Een klantendienst met goede bereikbaarheid

Ladbrokes heeft al meer dan honderd jaar ervaring als bookmaker. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat het bedrijf antwoord heeft op alle vragen die met (online) wedden te maken hebben. Problemen met inloggen, vragen over de uitbetaling of technische problemen: u kunt zeven dagen per week contact opnemen met de Ladbrokes klantendienst. De medewerkers zijn aanwezig van 8.00 uur tot 23.00 uur. Geen 24-uurs service dus, maar voor het merendeel van de wedders levert dat weinig problemen op. De Ladbrokes helpdesk is te bereiken via telefoon (op het gratis nummer 0800 – 49 659), e-mail (help@ladbrokes.be) en live chat. Dit biedt mogelijkheden genoeg wanneer u tegen vragen/problemen aanloopt.

Volledig legaal wedden bij Ladbrokes

Met de lancering van ladbrokes.be probeert deze bookmaker ons land te veroveren. Er is één belangrijke voorwaarde waar het wedkantoor aan moet voldoen voordat het onze gokmarkt mag betreden. Het moet namelijk over een vergunning beschikken van de Belgische kansspelcommissie. Sinds 2014 is Ladbrokes inderdaad in het bezit van alle vereiste licenties. Dat betekent ook dat de kansspelcommissie voortdurend in de gaten houdt of de bookmaker aan alle strenge eisen blijft voldoen. Gelukkig maar, want zo weet u zeker dat u volledig veilig kunt wedden op het platform van Ladbrokes.

Details

Website www.ladbrokes.be
Licentie Kansspelcommissie (BE)
Sinds 1902
Betalen Bancontact, Paypal, Skrill, Neteller, Hipay, Paysafecard, Sofort, Bankoverschrijving
Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.