Bundesliga zorgt voor straffe odds bij bookmakers

De herneming van de Duitse Bundesliga heeft voorbije weekeinde wereldwijd voor ontzettend veel belangstelling gezorgd. Duitsland is het eerste land in Europa die de competitie durfde te herpakken. Dit weekeinde kunnen we opnieuw rekenen op veel voetbalfans die de Bundesliga volgen en graag een gokje wagen op de matches. De Belgische bookmakers delen de quoteringen straf in voor ieder die wat voetbalafleiding zoekt in deze tijd. De matches van dit Hemelvaartsweekeinde zijn onder ander die van koploper Bayern München tegen Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund tegen VfL Wolfsburg, niet te vergeten de Berlijnse stadsderby Hertha BSC tegen Union Berlin en alle overige topduels. 

Historie

Halverwege maart werd de Bundesliga stilgelegd op laste van de Duitse overheid. In verband met de corona-uitbraak in Europa werden net als in België ook door de Duitse overheid alle sportwedstrijden in het land verboden. Op dat moment was de voetbalcompetitie 25 speelronden ver en moesten er nog negen matches worden afgewerkt om het seizoen te vervolledigen.

Inmiddels is de eerste match van die negen resterende matches gespeeld en mogen de teams, waarin ook veel landgenoten actief zijn, zich gaan opmaken voor de 27e speelronden van de Bundesliga seizoen 2019 – 2020. De bookies hebben hun favorieten voor de komende duels alweer uitgekozen. Weet u al op welke ploeg u dit Hemelvaartsweekeinde gaat spelen?

Favorieten

Via Wedden op Sport wordt er veel gespeeld op Bayern München en Borussia Dortmund en dat is ook logisch, want beide ploegen halen de een na de andere overwinning binnen. Bayern München trapt in de eigen Allianz Arena af tegen Eintracht Frankfurt, die met haar dertiende plek bijzonder laag geklasseerd staat. Uiteraard is Bayern de favoriet.

Onze landgenoten Thorgan Hazard en Axel Witsel moeten zaterdag met Borussia Dortmund af zien te rekenen met een sterkere tegenstander. De nummer zes VfL Wolfsburg, de ploeg van onze landgenoten Ismail Azzaouiwaar en Koen Casteels die bij De Wolven onder de lat staat, verwacht in de Volkswagen Arena de nummer twee van de Bundesliga te verwelkomen. Axel Witsel zal daar wegens een spierblessure niet bij zijn. Beide ploegen zijn al geruime tijd ongeslagen en zullen er alles aan doen om die reeks nog wat langer te maken. Ook willen Casteels en zijn ploeg de huidige zesde plek bewaken om volgend seizoen in Europa uit te mogen komen. Dortmund wil op zijn beurt koploper Bayern München niet uit het oog verliezen. De nummer twee van de Bundesliga heeft 54 punten en dat zijn er maar vier minder dan het sterrenteam uit München.

Ook bij de stadsderby Hertha BSC tegen Union Berlin vinden we heel wat Belgische inbreng. Met Hertha spelen Dodi Lukebakio en Dedryck Boyata vanaf de elfde plek tegen stadsgenoot Union dat twaalfde op de ranglijst staat. Vrijdag wordt de match net als in alle andere stadions in een leeg Olympiastadion gespeeld.

De Belgen Sebastiaan Bornauw en Birger Verstraete krijgen bij 1. FC Köln deze zondag degradatieploeg Düsseldorf op bezoek. De ploeg uit Keulen doet het vanop de tiende plek bijzonder goed dit seizoen. Düsseldorf is veroordeeld tot degradatie en heeft dus alles om voor te strijden bij FC Köln.

Odds

Het Hemelvaartsweekeinde is pas echt fier als u een Bundesliga wedstrijd juist weet te voorspellen bij de bookies. Bij de Belgische wedkantoren is de juiste voorspelling zeer veel waard. Voor de wedstrijd van Bayern München tegen Eintracht Frankfurt staan er al straffe odds voor u gereed. Winst van Frankfurt staat op x13,25 keer de inleg. Een gelijkspel op x7.45 en winst van Bayern staat genoteerd op x1.15.

De odds voor Wolfsburg – Dortmund zult u ook zeer interessant vinden. Winst van de thuisploeg levert x4,30 keer uw speelbedrag op. Zegeviert Dortmund zonder Witsel? Dan wordt uw inleg met x1,17 nog altijd goed beloond. De uitkering bij een gelijkspel in het 1×2 spelsysteem staat gemiddeld op x3,85.

Ook bij de stadsderby kan de uitkering bij een juiste voorspelling flink oplopen en dat is wat Wedden op Voetbal ook zo leuk maakt! De hoogste quotering wordt uitbetaald bij een gelijkspel: x3.25. Een zege van Union staat op x3.10 keer de inleg en winst van Hertha levert u al snel x2.22 op.

Voor de thuismatch van 1. FC Köln zijn de straffe odds als volgt ingedeeld. Een zege van Düsseldorf krijgt met x3.90 de hoogste odd van dit duel mee. Een puntendeling komt neer op een odd van x3.65 keer uw speelbedrag. Winst van Köln betekent x1.81 keer de inleg.

Wedden op Voetbal

Wilt u dit Hemelvaartsweekeinde ook graag meespelen op de Bundesliga-matches? Check dan onze bookmakerspagina voor de meest actuele odd en zet in op uw favoriet! Door mee te spelen wordt het volgen van de Duitse Bundesliga nog leuker en hoeven we onze Belgische competitie iets minder te missen. Dus, zoek die wedstrijdspanning op bij Wedden op Sport en win!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België