Club Brugge opent Champions League seizoen op verplaatsing bij Zenit Sint-Petersburg

Als deze dinsdag het nieuwe Champions League seizoen aanvangt, is Belgisch kampioen Club Brugge in Rusland om het op te nemen tegen Zenit St. Petersburg. Naast de Russische kampioen zal Club Brugge het in deze Europese campagne moeten opnemen tegen het Duitse Borussia Dortmund en het Italiaanse Lazio Roma. Club-coach Philippe Clement is dan ook gebrand op een goede start in Groep F. Plaats nu uw weddenschap via Wedden op Sport en speel ook mee! 

Historie

Club Brugge plaatste zich voor de UEFA Champions League door eerste te staan op de tabellen toen de competitie definitief werd afgebroken. Zenit Sint-Petersburg speelde het seizoen in Rusland wél volledig uit en kroonde zich ook tot de kampioen, waardoor ze nu in het miljoenenbal mogen uitkomen.

In de voorbije jaren speelden Zenit en Brugge driemaal eerder tegen elkaar. De eerste keer was in 1987. Destijds in het kader van de Europa Cup 2. In Sint-Petersburg gingen de Belgen nog met 2-0 onderuit, maar in de return maakte ze die misstap meer dan goed door met 5-0 te zegevieren.

Het duurde vervolgens tot 2014 alvorens beide clubs elkaar noch eens bekampten. In een oefenmatch werd het 1-1. Namens Club Brugge scoorde Nikola Storm. De inmiddels 26-jarige aanvaller speelt nu voor KV Mechelen.

Favorieten

De online bookmakers zetten hun geld op een zege voor Zenit. Dit is mede vanwege het thuisvoordeel, al zal er in de Gazprom Arena geen publiek worden toegelaten. Toch zien de bookies de Russische kampioen eerder zegevieren, dan de Belgische kampioen. De odds voor winst van Club Brugge liggen dan ook een pak hoger, dan de pre-match quoteringen voor winst van Zenit Sint-Petersburg.

Voor de spelers van Wedden op Sport die rekenen op een Belgische zege is dat goed nieuws: immers de quoteringen lopen ferm op als u speelt op een ploeg die in de ogen van de bookmakers niet de favoriet is! Een unieke kans derhalve om veel geld te scoren middels een overwinning van Blauw – Zwart!

Odds Zenit Sint-Petersburg – Club Brugge

De odds voor een overwinning van Zenit liggen gemiddeld op x1,92 keer uw inleg. Speelt u op een gelijkspel in de Gazprom Arena deze dinsdag? Dan keren de online wedkantoren gemiddeld x3,60 keer het speelbedrag uit aan spelers die in de pre-match fase een weddenschap hebben geplaatst op deze uitslag.

Maar de strafste bonussen worden dus uitgekeerd als Brugge de primus wordt in deze openingsmatch in de UEFA Champions League. Spelers op winst van de Brugse equipe ontvangen momenteel x4,25 keer het wedbedrag als zij gelijk krijgen. Met een weddenschap op Club Brugge steunt u dus niet alleen onze landgenoten, u maakt ook kans op een straffe bonus!

Wedden op Voetbal

De meeste online wedders die regelmatig wedden op voetbal spelen ook op matches in de UEFA Champions League! Dit is het hoogte podium in de voetballerij en levert derhalve ook veel poen op. Het voorspellen van de winnaar is niet altijd evident, omdat u de tegenstrevers minder goed kent dan bij matches uit bijvoorbeeld de Jupiler Pro League.

Toch is het juist dan leuk om een wedje te leggen en uw voetbalkennis te gebruiken om een winnende weddenschap te plaatsen! Wilt u het risico beperken? Probeer dan eens om live te wedden. Via dit speltype kunt u ook de uitslag voorspellen, maar kunt u eerst kijken hoe een duel evolueert. Met deze extra wedstrijdinformatie in de hand stijgen uw kansen op een correcte voorspelling!

Voetbal volgen was nog nooit zo spannend en scoren was nimmer zo gemakkelijk! Speel dus mee met Wedden op Sport en pak die hoogste odds bij de matches van Club Brugge tijdens haar Europese campagne in de UEFA Champions League 2020 – 2021!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België