Wedden op competitiekraker Club Brugge - Royal Antwerp FC

Dit weekeinde staat de laatste speelronde op de rol in de Jupiler Pro League voordat het WK losbarst in Qatar. In Brugge wordt zondag de kraker tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC gespeeld. De Belgische wedkantoren wijzen Blauw-zwart aan als favoriet, maar waar gaat u op wedden via Wedden op Sport?

Historiek Club Brugge – Royal Antwerp FC

Op Jan Breydel troffen Club Brugge en Royal Antwerp elkander voor de laatste maal op 24 april dit kalenderjaar. De Bruggenaren waren toen een maatje te groot voor Antwerp FC en zegevierden met 1-0. RAFC kwam op 21 maart 2021 voor de laatste maal zegevieren in Brugge. Op die dag werd het 0-2 voor The Great Old. Een puntendeling op Jan Breydel tussen beide teams is deze eeuw nog niet voorgekomen.

Voorbije weekeinde speelde de ploeg van coach Carl Hoefkens op verplaatsing bij KAA Gent. Blauw-zwart was niet opgewassen tegen de Buffalo’s en verloren het duel met 2-0. Midweeks wisten de Bruggenaren knap de nul te houden bij Bayer Leverkusen (0-0) waardoor de Bruggenaren overwinteren in de UEFA Champions League.

Royal Antwerp FC speelde voorbije weekeinde de topper tegen RSC Anderlecht. Deze kraker eindigde in het Bosuil Stadion zoals het begon in de brilstand: 0-0.

Favorieten

Bij dit duel wijzen de Belgische wedkantoren Club Brugge aan als favoriet. Blauw-zwart staat vierde op de tabel van de Belgische Pro League en neemt het zondag op tegen de nummer twee. Toch zien de bookmakers de Bruggenaren eerder zegevieren dan The Great Old.

Dit heeft uiteraard ook te maken met het thuisvoordeel dat de Brugse formatie in deze kraker heeft. Ook met de knappe prestaties in de poulefase van de Champions League heeft Club Brugge krediet opgebouwd bij de Belgische wedkantoren voor dit duel tegen RAFC.

Odds Club Brugge – Royal Antwerp FC

Door de favorietenstatus van Club Brugge lopen de pre-odds bij een zege van Royal Antwerp torenhoog op. Als de ploeg van coach Mark van Bommel zegeviert op Jan Breydel kunt u tot maximaal 4.00 keer uw speelbedrag scoren bij de wedkantoren.

Ook bij een gelijkspel wordt deze straffe pre-odd gehanteerd. Mochten de ploegen de punten delen in deze laatste match voor het WK, dan kunt u tot 4.00 keer uw wedbedrag verdienen.

Een zege van Club Brugge is in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 1.83 keer uw inleg waard en dat is nog altijd een ferme odd van de bookmakers voor winst van een favoriet.

Wedden op Voetbal

Om succesvol te Wedden op Voetbal dient u zich goed voor te bereiden. Hoe staat de ploeg ervoor waar u op wilt wedden en wie is de tegenstander? Uiteraard heeft u ook wat geluk nodig, want uiteindelijk ligt het aan de ploegen wie er gaat winnen. Wordt het wedden in de pre-fase u te riskant? Dan kunt u er ook voor kiezen live te wedden op de match Club Brugge – Royal Antwerp.

De Jupiler Pro League kraker Club Brugge – Royal Antwerp FC zal op zondag 13 november gespeeld worden op Jan Breydel. Het duel begint om 13:30 uur. Voor dit tijdstip dienen de voorspellingen gedaan te zijn als u wedt in de pre-fase. Live wedden is juist vanaf dit tijdstip mogelijk en kan bij dezelfde bookmakers gedaan worden. Speel mee via Wedden op Sport en maak succesvolle deals bij de wedkantoren!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België