Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Een pak favorieten bij Milaan - San Remo 2023

Deze zaterdag wordt de 114e uitgave van Milaan – San Remo verreden. In de voorbije jaren waren er telkens ferme winnaars die als eerste over meet bolde. Wie geraakt er ditmaal als eerste bij de finishstreep op de Via Roma? Voorspel Milaan – San Remo 2023 via Wedden op Sport en krijg een pak extra goesting om de koers te volgen!

Historiek

Milaan-San Remo (Italiaans: Milano-Sanremo) is de eerste grote klassieker van het wielerseizoen. Met 298 km is het in het moderne wielrennen de langste professionele eendagskoers van het jaar. Haar bijnaam is La Classicissima of La Primavera, De Lente, al spreken sommigen ook van la prima vera, de eerste ware wielerklassieker van het jaar.

Vorig seizoen ging de winst naar Matej Mohoric die in een sprint van een elitegroepje de snelste was. De Poggio was ook nu scherprechter, maar na deze vervelende Italiaanse kustpukkel kwam een kleine groep renners samen. Mohoric toonde zich hierin de rapste en werd de primus voor de Fransman Anthony Turgis en de Nederlander Mathieu Van Der Poel.

Favorieten Milaan – San Remo 2023

Bij de favorieten voor Milaan – San Remo 2023 zijn een pak Belgen betrokken. Zo wordt Wout Van Aert veel genoemd als kandidaat eindwinnaar en gonst ook de naam van Jasper Philipsen bij veel Vlaamse Sportsbooks rond. Maar ook Mathieu van der Poel staat weer hoog aangeschreven bij de Belgische bookmakers waar u wielerweddenschappen kunt plaatsen. Naast WVA en MVP zetten de wedkantoren in op mannen als Tadej Pogacar en titelverdediger Mohoric.

Dat het niet altijd evident is om de juiste naam te spelen, blijkt uit het aantal outsiders. Om er een aantal te benoemen: Mads Pedersen, Caleb Ewan, Julian Alaphilippe, Jasper Philipsen, Soren Kragh Andersen. Magnus Kort Nielsen, Biniam Girmay en onze jonge landgenoot Arnaud De Lie.

Odds Milaan – San Remo 2023

De pre-race quoteringen voor Milaan – San Remo 2023 staan net zo scherp als de renners zelf. De hoogste winstkansen liggen volgens de bookmakers bij een voorspelling op winst voor Van Der Poel. Wint hij ook dit wielermonument? Dan levert dat Belgische sportwedders die zijn naam speelden in de pre-fase tot maximaal 12,00 keer hun inleg op.

Geraakt Pogacar als eerste aan de meet, dan staan de quoteringen op 6,00 keer het ingelegde speelbedrag en dat is ook de beloning die wordt uitgekeerd als er met succes een voorspelling wordt geplaatst waarbij onze eigen Wout Van Aert als primus wordt aangeduid.

Voor de winnaar van 2022, Mohoric, geldt een maximale pre-race quoteringen die gelijk is aan die van Mathieu van der Poel: x12,00. Pedersen is bij de Vlaamse bookies 13,00 keer de inleg waard en voor Aussie Ewan geldt een rappe pre-race quotering van x15,00. Alaphilippe is 17,00 de inleg waard bij een pre-wedstrijd weddenschap, terwijl Andersen 21,00 keer het gokbedrag oplevert als hij Milaan – San Remo 2023 wint. Deze quotering staat ook achter de namen van Christophe Laporte en de snelle benen van onze landgenoot Jasper Philipsen (Alpecin – Deceuninck).

Wedden op Wielrennen

Online weddenschappen plaatsen voorafgaand aan wielerwedstrijden maakt het volgen van de koers nog spannender. Voorspellen wie de 114e editie van Milaan – San Remo gaat winnen zorgt er dus ook voor dat wielerfans met een neusje voor de juiste primus met nog meer aandacht voor de buis of iPod zullen zitten als het peloton koers zet richting San Remo.

Ook Wedden op Wielrennen? De start van deze 294 kilometer durende eendagswedstrijd zal op zondag 19 maart rond de klok van 10 uur zijn, dus alle voorspellingen volgens de pre-odds moeten vóór dat tijdstip bij de bookmakerskantoren binnen zijn. Meespelen? Check de bookmakers deals op de Wedden op Sport overzichtspagina voor de beste en actuele wielerbookmakers odds en promoties!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.