Een pak ferme odds bij de World Series of Darts Final 2022

Er zijn een pak ferme odds te scoren bij een correcte voorspelling op de winnaar van de World Series of Darts Final 2022. De eindronde wordt deze maal in Amsterdam bekampt, waar AFAS Live het decor zal vormen. Onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh geraakte voorbije jaar tot de eindstrijd, maar moest het daarin afleggen tegen Jonny Clayton. Voorspel de primus van 2022 en scoor de hoogste darts odds via Wedden op Sport.be

Historiek World Series of Darts

Het toernooi gaat reeds zijn achtste jaargang in. De Nederlander Michael Van Gerwen was maar liefst in vijftig procent van de gevallen de primus doordat hij in 2015, 2016, 2017 én 2019 dit toernooi wist te winnen is hij ook de koning van de World Series of Darts Finals. Na enkele jaren ontgoocheld te hebben, lijkt onze noorderbuur zijn oude vormpeil weer te hebben hernomen.

James Wade was in 2018 de eerste andere darter die de World Series of Darts Finals op zijn naam wist te schrijven. In 2020 ging de hoofdprijs van 70.00 pond naar Gerwyn Price. Jonny Clayton is de titelverdediger, nadat hij onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh met 11-6 versloeg in de eindstrijd.

Favorieten World Series of Darts Final 2022

Aan het toernooi doen de beste acht darters in de Order of Merit (darts wereldranglijst) mee. Zij zijn allen rechtstreeks toegelaten tot de Finals in Amsterdam. Daarnaast zijn er ook acht spelers door organisator PDC uitgenodigd en wisten acht darters een ticket te veroveren door zich als toerkaarthouder te kwalificeren voor deze eindronde.

De Belgische bookmakers zien Gerwyn Price als de grootste kanshebber op eindwinst. Van Gerwen verkeert echter weer in zijn ouderwetse vorm en wordt door de bookies dan ook als schaduwfavoriet aangemerkt. Achter dit duo zijn Peter Wirght. Dimitri van den Bergh en Jonny Clayton de gevaarlijkste outsiders volgens de wedkantoren.

Odds World Series of Darts Final 2022

Bij de darts bookmakers staat Price bovenaan de odds lijsten. Een winnende voorspelling op The Iceman zorgt in de pre-fase momenteel voor een maximum winstbonus van x5,00.

Voor World Series koning Michael van Gerwen gelden vergelijkbare quoteringen, maar er zijn een aantal dartsbookmakers – waaronder Unibet – die net een stapje verder durven te gaan en zetten winst voor MVG op x5,50 keer uw inlegbedrag.

Gooit Wright de zondag de winnende pijl in de finale? Dan wordt er door de top wedkantoren in Vlaanderen een quotering gehanteerd die kan oplopen tot een maximale hoogte van x8,00 het ingelegde wedbedrag. Winst voor onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh zorgt voor een maximale bookmakersbeloning van x10,00 uw stortingsbedrag. Speelt u bij de Belgische wedkantoren op Michael Smith? Dan staan de pre-odds op een maximum van x11,00 keer uw weddenschapswaarde!

Wedden op Darts

Dartsliefhebbers volgen sowieso alle toernooien op de voet. En met enige regelmaat legt men ook een wedje. Er zijn ook een pak fans die hun kennis nog niet benutten om te scoren via het Wedden op darten. Dat hoeft natuurlijk ook niet, maar het maakt het volgen van dartstoernooien als de World Series of Darts Final 2022 wel een pak boeiender, leuker en spannender.

Check onze bookmakerspagina voor alle actuele deals en wie weet scoort u straks de winnende weddenschap bij de World Series of Darts Final 2022!  Zet tijdig in, want de pre-odds gelden alleen voor weddenschappen geplaatst voordat het toernooi op vrijdag 16 september begint. Kiest u voor live gokken? Dan kunt u tijdens alle partijen, dus ook de finale van zondag 18 september uw slag slaan via de speloptie Live betting. In alle gevallen: vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België