El Clasico FC Barcelona - Real Madrid in Spaanse supercup

De halve eindstrijd in de Spaanse Supercup heeft haar gedroomde affiche gekregen: FC Barcelona – Real Madrid. Beide Spaanse voetbalgrootmachten bekampen elkander in Saudi Arabië waar een mini-toernooi wordt afgewerkt met halve finales en de finale van Supercup 2022. Wie geraakt er in de eindstrijd? Herneemt FC Barcelona zich of gaat Thibaut Courtois met Eden Hazard naar de finale van Spaanse Supercup? Voorspel en win ferme bookmakers bonussen op Wedden op Sport!

Historiek FC Barcelona – Real Madrid

Op 13 mei 1902 werd de eerste klassieker gespeeld. Inmiddels zijn er 245 edities geweest waarin FC Barcelona en Real Madrid tegenover stonden. De jongste editie van El Clásico vond op 10 april 2021 plaats in Madrid. De thuisploeg zegevierde met 2-1. De laatste maal dat er in Camp Nou werd gevoetbald was Real ook de primus. Ook ditmaal was de eindscore: 1-2.

FC Barcelona moet het deze editie doen zonder de topscoorder allertijden in de Klassieker van Spanje. Lionel Messi speelt inmiddels in Parijs, maar alvorens hij vertrok, scoorde hij maar liefst 26 goals in wedstrijden tegen Real Madrid.

Favoriet bij FC Barcelona – Real Madrid

FC Barcelona kreeg een flinke tik te verwerken in de aanloop naar deze Clásico. Voorbije weekeinde verspeelde het weeral punten door met 1-1 gelijk te spelen bij Granada. Luuk de Jong leek nochtans wederom matchwinner te worden, maar in de 89e minuut slikte La Blaugrana alsnog een tegentreffer.

Real Madrid is in bloedvorm. Los Blancos is fier leider in La Liga Santander en is ook internationaal nauwelijks klopbaar. Hoewel coach Ancelotti erop hamert dat El Clásico een wedstrijd op zichzelf is en dat voorgaande uitslagen dan niet tellen, houden de Belgische wedkantoren het toch bij Real als topfavoriet om door te dringen tot de eindstrijd. Daarin zou het dan spelen tegen de winnaar van Atletico Madrid – Athletic de Bilbao.

Odds

Bij de Belgische voetbal bookmakers kunt u kiezen voor de weddenschap op de favoriet of juist met uw voorspelling speculeren op winst voor de underdog. Het mooie aan deze Clásico is dat u in beide gevallen flink scoort als uw voorspelling de winnende blijkt te zijn.

Kijkend naar de pre-odds dan zien we dat de hoogste pre-match voorkomen bij een gokje op een gelijkspel oftewel extra time. De odds staan bij de bookmakers op maximaal x3,60 keer uw speelbedrag.

Denkt u dat ondanks alles FC Barcelona aan het feest is op woensdag 12 januari? Dan is deze voorspelling goed voor een pre-match quotering die oploopt tot een maximum van x3,50!

De hoogste winstkansen liggen bij een weddenschap op een zege van Real Madrid. De maximale uitkering blijft dankzij die hoge winstkans wel steken op x1,95 uw inleg, maar dat is nog altijd straf voor een winstpartij van Los Blancos!

Wedden op Voetbal

Wedden op FC Barcelona – Real Madrid  is Wedden op Voetbal op hoog niveau! In deze Super Copa speelt de Spaanse landskampioen, Atletico Madrid, tegen de bekerwinnaar, Athletic Bilbao.

Ook de nummer twee uit de competitie, Real Madrid, in actie tegen de verliezend bekerfinalist, FC Barcelona. Door te wedden op deze halve eindstrijd kunt u de winnaar worden van El Clásico! Speel safe, snel en verantwoord mee via één van de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.be en win met uw voetbalkennis.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België