El Clásico Real Madrid - FC Barcelona: straffe odds bij Belgische bookies!

Deze zondag staat er in de Spaanse competitie een echte voetbalklassieker op het menu. Real Madrid ontvangt in het eigen Estadio Santiago Bernabéu haar aartsrivaal FC Barcelona. Een klassieker die wereldwijd in de spotlights staat waardoor de odds altijd flink oplopen. Wedden Op Sport zocht die straffe odds alvast op. Doe vandaag al mee met Wedden op Sport! Check de bookmakerspagina!

Historie El Clásico

De Spaanse Clásico wordt al vanaf 1902 gehouden en is tot op de dag van vandaag een blikvanger in de voetbalwereld gebleven. Door de jaren heen hebben er heel wat grote namen weten te scoren. Lionel Messi is de speler die in alle tijden het vaaks heeft gescoord in de Spaanse competitieklassieker. De teller van de Argentijn staat op 26 waarvan hij er achttien in de La Liga maakte. Messi wordt gevolgd door zijn landgenoot Alfredo Di Stéfano die er achttien maakte voor zijn ploeg Real Madrid. Daarvan waren er veertien in de Spaanse competitie. Op de derde plek met net zoveel klassieke doelpunten vinden we nog een legende die er in de El Clásico flink op los heeft gescoord. Cristiano Ronaldo maakte in La Liga negen treffers voor zijn ploeg uit Madrid en is daarmee de meest recente primus!

Favorieten

De laatste jaren heeft Barcelona weinig te vrezen op verplaatsing in Santiago Bernabéu. Vorig jaar werd het 0-1 voor FC Barcelona in Madrid. Het seizoen daarvoor was ook al in het voordeel van de Catalaanse ploeg (0-3). Aan het begin van seizoen 2017 /2018 was het Real Madrid die thuis een overwinning boekte met 2-0.

Real Madrid kent rumoerige weken waarin er weinig gewonnen werd. De verloren Champions League wedstrijd tegen Manchester City zal tegen FC Barcelona nog een akelige nasmaak hebben. Ook in de competitie gaat het niet op rolletjes met de ploeg van trainer Zinedine Zidane. Zo waren laagvliegers Levante (1-0) en Celta Vigo (2-2) te sterk voor het grote Real. Hierdoor moeten de Madridlenen het tot nu toe doen met de tweede plek op de Spaanse competitieladder.

FC Barcelona is de trotse koploper van La Liga. Terwijl de Koninklijke zijn wedstrijden niet won, pakten de Catalanen de koppositie van Real over door onder andere Eibar (5-0) en Getafe (2-1) wel te verslaan. Ook in de Champions League zette de ploeg van Quique Setién al een kleine stap in de volgende ronde. Bij Napoli thuis werd met 1-1 niet verloren door Barcelona.

Odds

Ook voor de komende editie krijgt El Clásico weer straffe odds mee van de wedkantoren. Een overwinning van Real staat op een gemiddelde pre-wedstrijdquotering van maar liefst x2.18. Een gelijkspel krijgt met x3.55 zelf nog een straffere quotering mee! Ook de odd voor een zege van Barcelona is met een gemiddelde uitkering van een meer dan propere x2.95 keer uw inleg zeker niet mis te noemen! Speel verantwoord en neem geen hoge financiële risico’s bij het Wedden op Voetbal!

Wedden Op Voetbal

Voetbal is wereldwijd dé ultieme sport waarop het meest gegokt wordt. Vooral in Europa wordt er veel gespeeld op topwedstrijden. De Spaanse klassieker tussen de eeuwenoude kemphanen Real Madrid en FC Barcelona is bij uitstek een wedstrijd waarbij veel geld verdiend wordt bij de wedkantoren! De beloningen kunnen dus heel hoog oplopen bij Wedden op Voetbal. Bent u ook zo benieuwd naar de hoogste actuele odds? Check dan de bookmakerspagina van Wedden Op Sport en speel mee!

El Classico Real Madrid – FC Barcelona wordt zondag 1 maart om 21:00 uur afgetrapt in Stadion Santiago Bernabéu te Madrid, dus zet tijdig in om mee te spelen voor de hoofdprijzen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België