EURO2020: Poule F opent met Frankrijk - Duitsland clash

Het EK is reeds vier dagen aangevangen als de topper Frankrijk – Duitsland op het programma staat. Deze clash tussen twee echte voetballanden kan weleens beslissend gaan zijn voor de uitkomst in Poule F, de poule des doods. Naast Frankrijk en Duitsland zitten ook Portugal en Hongarije in deze groep. Enkel de eerste twee landen plaatsen zich voor de volgende ronde! Wie wordt er dinsdag 15 juni de winnaar van Frankrijk – Duitsland? Voorspel en win bij Wedden op Sport

Historiek Frankrijk – Duitsland

Matches tussen twee echte voetballanden hebben altijd een roemruchte historiek. Dat is bij Frankrijk – Duitsland niet anders. Beide landenteam speelden al een pak matches tegen elkaar. Kijkend naar de laatste vijf H2H uitslagen zien we dat in de voorbije vijf matches Frankrijk vaak aan de goede kant van de score stond. De Fransen wonnen drie keer en tweemaal eindigde het onderlinge treffen in een gelijkspel.

De laatste zege van Die Deutsche Mannschaft was op het WK van 2014. Les Bleus werd destijds in de kwartfinale met 0-1 verslagen. Mats Hummels haalde in de 13e minuut de trekker over. Omdat die bal erin vloog, bleek die dertiende minuut voor Frankrijk de meest ongelukkige van die match.

Favorieten

Beide landen behoren tot de favorieten in hun groep en voor het winnen van de Europese titel. Ze zullen in de groepsfase echter al te maken krijgen met ferme tegenstand. Frankrijk en Duitsland moeten het namelijk opnemen tegen Portugal en Hongarije. Met name de Portugese formatie is een geduchte tegenstrever.

In dit openingsduel van Poule F is er geen echte favoriet volgens de bookmakers. Beide teams lijken op voorhand evenveel kans te maken op succes en dus liggen er een pak kansen om te scoren met een correcte voorspelling!

Odds Frankrijk – Duitsland

Bij de Belgische wedkantoren lopen de pre-odds ferm op als gevolg van de krachtverhoudingen. Er wordt geen keuze gemaakt voor een favoriet land en dat is goed nieuws voor voetbalwedders die graag op hoge quoteringen spelen: elke winnende voorspelling is minimaal het dubbele van uw inleg waard!

Bij winst van de Fransen scoort u een maximale bookmaker bonus van x2,50 keer het ingelegde geldbedrag. Het speelbedrag wordt x2,80 keer zoveel waard als u een correcte weddenschap plaatst op een zege voor de Duitse formatie.

Een gelijkspel zorgt bij deze EURO 2020 groepsfase clash voor de hoogste bonus! De top bookmakerskantoren betalen x3,10 keer uw inleg uit als het dinsdag 15 juni uitdraait op een puntdeling.

Wedden op EURO 2020

Gaat u Wedden op Voetbal? Dan zijn de bookmakerdeals bij EURO 2020 wel heel aantrekkelijk! Scoor nu de beste odds en deals voor de matches op het Europees kampioenschap 2021. Weet u de juiste uitslag te voorspellen van Frankrijk – Duitsland? Dan verdubbelt u in 1×2 spelsysteem sowieso uw inleg. Bij de andere wedopties kan de winstbonus zelfs nog hoger oplopen!

Ga naar de bookmakerspagina en plaatst voor dinsdag 15 juni 21:00 uur uw pre-match voorspelling! Wordt u straks de winnaar van deze EK topper in München?

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België