European Open tennis Antwerpen: wie wint de 2021 editie?

Van 17 tot en met 24 oktober wordt in de Lotto Arena te Antwerpen de European Open Tennis 2021 bekampt. Dit ATP toernooi voor mannen is al jarenlang één van de tennishoogtepunten voor ons Belgen. Ook dit jaar staat er weer een straf deelnemersveld op de banen. Sla uw slag en voorspel de winnaar van dit ATP tennistoernooi in Antwerpen via Wedden op Sport!

Historiek European Open tennis

Het ATP 250 toernooi van Antwerpen, zoals de European Open tennis officieel heet, is een ferm tennistoernooi voor mannen dat sedert 2016 opnieuw op de kalender staat. Het toernooi werd al eerder gehouden tussen 1992 en 1998. Het toernooi begon in 1982 als een lucratief invitatietoernooi. Pas vanaf 1992 konden er naast prijzengeld ook ATP-rankingpunten verdiend worden en toen wisten ook de topspelers Antwerpen beter te vinden.

Ugo Humbert won in 2020, terwijl in 2019 de titel naar Andy Murray ging. Kyle Edmund was de beste in 2018 en volgde daarmee de Fransman Jo Wilfried Songa op. Richard Gasquet was de eerste winnaar sinds de herstart van het prestigieuze Belgische tennistoernooi. De prijzenpot voor de 2021 editie van de European Open tennis ligt dit jaar op 30.000 euro te wachten op de winnaar.

Favorieten European Open Tennis

Onze landgenoot David Goffin zou meespelen, maar haakte alsnog af. In oud-winnaar Andy Murray werd een waardig vervanger gevonden. Murray behoort in deze editie niet direct tot de grootste kanshebbers, maar blijft wel een gevaarlijke outsider.

De organisatie kondigde eerder al de komst van Grigor Dimitrov en Jannik Sinner aan. Daar mogen nu ook nog de Canadees Félix Auger-Aliassime, de Argentijn Diego Schwartzman, de Spanjaard Pablo Carreño Busta, de Chileen Cristian Garin, de Spanjaard Roberto Bautista Agut en de Amerikaan Reilly Opelka (allen in de Top 20 van de ATP Ranking) aan toegevoegd worden. Ook de winnaar van 2020 Humbert is weeral van de partij in de Lotto Arena.

Odds

De Belgische bookmakers hebben de odds voor toernooiwinst vrijgegeven. Bij de Belgische wedkantoren staat Jannik Sinner staat op één met een outright odd van x3,47. Hij wordt gevolgd door Janson Brooksby: x7,34 en George Lloyd: x7,56.

Favorieten als Bautista-Agut volgen daarna met op plek vier een quotering van x10,77 voor Bautista-Agut. We zien voor Diego Schwartzman ook een ferme odd. Toernooiwinst van hem staat op x10,99. Wilt u speln voormalig winnaar Andy Murray? Dan levert dat maximaal x11,68 keer uw inleg op.

Wedden op Tennis

Het online Wedden op Tennis is in België een pak populairder dan een tiental jaren terug. Dat komt eerst en vooral door de straffe prestaties van onze landgenoten op de tennisbaan, maar op zeker ook dankzij de ferme odds die bookmakers recentelijk lieten optekenen bij tennistoernooien zoals het ATP Antwerpen.

Wilt u ook eens een gokje wagen op een internationaal tennistoernooi in eigen land? Check dan alle actuele odds en deals op onze bookmakerspagina en speel mee met de European Open tennis in Antwerpen! Wellicht slaat u straks de winnende weddenschap binnen de lijnen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België