Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

F1 Grand Prix Abu Dhabi

Op zondag 20 november wordt de laatste Formule 1 Grand Prix van 2022 gehouden. Deze race zal worden gehouden in Abu Dhabi op het Yas Marina circuit. Het circuit heeft 16 bochten, en wordt al het Arabische Monaco genoemd. Voorspel de Grand Prix Abu Dhabi via Wedden op Sport en race naar de winst!

Historie Grand Prix Abu Dhabi

De race in Abu Dhabi is één van jongste op de F1 kalender. Er werd voor de eerste keer in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gereden op 1 november 2009. Ook toen was dat al op het Yas Marina Circuit in het emiraat Abu Dhabi. Het was toen – net als nu – de zeventiende en laatste race van het kampioenschap.

De race werd de eerste dag-naar-nacht-race in de Formule 1 en begon om 17 uur plaatselijke tijd en vond plaats tijdens de zonsondergang, die zich voltrok ongeveer drie kwartier na de start van de race. Dit schouwspel is prachtig voor de kijkers, maar lastig voor de coureurs die met wisselende omstandigheden te maken krijgen. Max Verstappen kon daar vorig jaar het beste mee omgaan en pakte door winst in deze race zijn allereerste wereldtitel!

Favorieten

Verstappen is als titelverdediger en regerend wereldkampioen ook ditmaal de beoogde primus bij de Belgische bookmakerskantoren. Zij zetten ferme odds in bij elke uitslag die anders is. Ook winst van recordwinnaar Lewis Hamilton staat op een straffe quotering in de pre-race fase.

Onder de outsiders ook de winnaar van de voorbije GP Brazil, George Russell en Verstappen zijn teamgenoot Sergio Perez. De Mexicaan van Red Bull Racing strijdt met Charles Leclerc (Ferrari) nog om de tweede plaats in het kampioenschap. Mede daardoor wordt Leclerc door de Belgische bookmakers ook als gevaarlijke outsider gezien voor GP winst in Abu Dhabi.

Odds Grand Prix Abu Dhabi

De pre-race odds voor de Grand Prix Abu Dhabi zorgen ervoor dat u op hoge snelheid met forse G-krachten naar een topbookmakers winst kunt racen! Een zege van Max Verstappen is al tot maximaal 2,50 waard. Daarachter schieten de odds pijlsnel omhoog, want als u speelt op Hamilton als primus, dan scoort u hiermee bij de top bookies in Vlaanderen een winstuitkering van 3,25 keer uw speelbedrag.

Zet u in op een winnende George Russell, die in Brazilië ferm vertrouwen tankte door als winnaar over de streep te komen, dan speelt u mee tegen een maximale quotering van 4,25. Vanaf Leclerc worden de odds helemaal straf. Winst van de Monegask staat momenteel op 11,00!

Wedden op Formule 1

Online Wedden op Formule 1 maakt het volgen van races nog een pak spannender dan zonder het plaatsen van een voorspelling. In deze laatste race van dit kalenderjaar kunt u dus nog eenmaal scoren met uw autosportkennis!

Herbekijk alle actuele odds en deals voor de GP Abu Dhabi op de Wedden op Sport bookmakerspage en zorg dat uw voorspelling op pole position staat als de race op zondag 20 november om 14:00 uur (Belgische tijd) aanvangt.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.