F1: odds Grand Prix France 2022

Deze zondag vangt de twaalfde race van het Formule 1 seizoen 2022 aan. Op de baan van circuit Paul Ricard, nabij Marseille, wordt er gestreden om de WK punten in de F1 Grand Prix France 2022. Wedden op Sport presenteert de strafste odds voor de GP France 2022. Laat uw voorspelling achter via onze bookmakerspagina en schakel over naar hoge winsten als deze voorspelling de juiste blijkt te zijn!

Historiek Grand Prix France

De Grand Prix France bestaat reeds sinds de oprichting van het WK circuit. Races bij onze zuiderburen ontgoochelen nimmer, want in alle jaren dat er geracet is in Frankrijk was er ferme strijd zichtbaar en dat geeft uiteraard goesting voor de komende editie.

Recordwinnaar op de 5,809 kilometer lange baan is Michael Schumacher. De voormalig F1 koning uit Duitsland werd liefst achtmaal de primus op het vijftien bochten tellende circuit in Frankrijk. Voorbije jaar won de Nederlander Max Verstappen, nadat de race in 2020 werd afgelast omwille van COVID-19.

Favorieten Grand Prix France 2022

Verstappen is ook deze jaargang de topfavoriet bij de Belgische wedkantoren. De online bookmakers plaatsen hem ruim boven de rest van de F1 piloten.

Ferrari coureur Charles Leclerc volgt hem op de voet. Want de Monegask maakte afgelopen races indruk en lijkt de achtervolging definitief te hebben ingezet.

Gevaarlijke outsiders voor winst in de GP Frankrijk race zijn: Sergio Perez, Carlos Sainz en Lewis Hamilton. De Brit won hier al twee keer, maar is daarmee nog lang geen recordhouder. De eer gaat naar de voormalig topcoureur Michael Schumacher die deze race maar liefst acht keer op zijn naam wist te schrijven!

Odds Grand Prix France 2022

De odds verdeling bij de bookies zorgt dan voor de volgende maximale pre-odds. Bij winst van Verstappen loopt de winstbonus op tot een maximum van x2,20 keer de inleggelden. Het wedbedrag wordt x2,60 keer zoveel waard bij een correcte voorspelling op een winnende rondgang op Paul Ricard van de Monegask Charles Leclerc.

De Brit Hamilton – primus in 2019 en 2018 – staat op plek drie en een derde zege in Frankrijk van de Mercedes kopman levert momenteel maximaal x7,50 keer het gokbedrag op dat u op een overwinning van hem plaatst. Perez, stalgenoot van Verstappen, staat in de boeken voor x10,00 keer uw inzet op het wedformulier bij de Vlaamse bookies.

Deze hebben voor George Russell (Mercedes) een ferme pre-race quotering klaarstaan van x15,00. Zijn teamgenoot, Carlos Sainz, staat een pak hoger in de pre odds. Een zege van Sainz levert maximaal x26,00 keer het speelbedrag op.

Wedden op Formule 1

Het online Wedden op Formule 1 races zorgt voor extra spanning en sensatie bij het volgen van de wedstrijden. Scoort u de winnende deal? Dan bent u één van de winnaars van deze Grand Prix Frankrijk 2022. Het kan echter ook totaal anders lopen dan verwacht. Een blik in onze kennisbank kan u daarbij helpen.

Wees voorbereid en lees alles over de kansen die er liggen om te winnen of te verliezen bij het online Wedden op Sport.be. Lees de reviews, artikelen en achtergrondinformatie om uw winstkansen zuiver te houden bij het voorspellen van Formule 1 races. Zet in voordat de race aanvangt op zondag 24 juli 15:00 uur en race naar de beste pre-odds deals voor de Grand Prix France 2022.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België