Finaleweek Australian Open levert mooie partijen en odds op

Deze week worden de kwartfinale op de Australian Open 2020 gespeeld. Dat betekent dat we zo langzaam aan richting de apotheose gaan van dit eerste Grand Slam toernooi van 2020. Roger Federer zit nog in het toernooi, maar kroop door het oog van de naald in de voorbije speelronden. Er zijn dus zeker verrassingen mogelijk in deze fase van het tennistoernooi en dat verhoogt de kansen op een hoge uitkering bij Wedden op Sport!

Historie

De grootste verrassing tot nu toe is de uitschakeling van Marin Cilic. De Kroaat vloog er in de vierde ronde al uit tegen de Canadees Raonic, die wél een pak hoger op de wereldranglijst staat, maar een beduidend minder impressionant adelbrievenpakket kan voorleggen. Maar een echte stunt leek in de maak toen de Amerikaan Sandgren 2 sets tegen 1 voorkwam tegen Federer. Er moest een tiebreak aan te pas komen om de Zwitser te redden. Federer won op zijn tandvlees: 10-8. De vijfde set verliep vervolgens iets soepeler: 6-3, waardoor Federer in halve eindstrijd mag gaan spelen tegen Novak Djokovic. De als tweede geplaatst Serviër versloeg Raonic, die een ronde eerder dus nog Cilic naar huis stuurde.

Favorieten

Met Djokovic – Federer hebben we alvast één droom halve finale beet, maar komende dagen kan daar nog een tweede topaffiche bijkomen. Woensdagavond staat Rafael Nadal (1) tegenover Dominic Thiem (5). De Spaanse veelwinnaar is topfavoriet bij de bookmakers en maakt het gehele toernooi al indruk met fris, aanvallend spel. Thiem is echter een straffe tegenstander en winnen van Thiem is voor Nadal een ander paar mouwen dan de zege die hij in de 4e ronde boekte op Kyrgios: 6-3, 3-6, 7-6 en 7-6. En zoals de uitslag al toont: dat was ook een straf potje tennis!

De andere kwartfinale gaat tussen Zverev (7) en Wawrinka. Ook daaruit komt dus een mooie winnaar die zich bij de laatste vier van deze Australian Open zal vervoegen.

Odds

Hoe liggen de odds dan momenteel? Er wordt al volop gegokt op toernooiwinst, maar Wedden op Tennis is juist extra leuk omdat er ook op de kwartfinales en halve finales gespeeld kan worden. Meerdere winstmomenten dus!

Speelt u op winst voor Nadal in zijn match tegen Thiem: dan keren de bookies x1,36 keer uw inleg uit als de Spanjaard zich plaatst voor de laatste vier. Een zege van Thiem staat gemiddeld op x3,20 keer het ingelegde speelbedrag.

Doordat Federer in de kwartfinales bijna zijn koffers moest pakken hebben de wedkantoren de odds voor winst van de Zwitserse routinier een pak verhoogd. Als hij ten koste van Djokovic de eindstrijd bereikt, keren de bookmakers waarmee Wedden op Sport samenwerkt gemiddeld x6,00 het aantal inlegde euro’s uit! Zorgt Djokovic ervoor dat een stunt van Federer uitblijft en wordt Djokovic zelf finalist? Dan gaan de bookies niet verder dan x1,12.

Wedden op Tennis

Veel om voor te spelen dus weer deze week. Herbekijk alle bonussen voor de komende tennismatchen in herenenkelspel, de damesenkel, de dubbelspelen, jeugdtoernooi en mindervalide sporters alvorens geld in te zetten op de Australian Open 2020. Want alleen als u zelf beslist dat meedoen leuk, verantwoord en zinvol is, willen wij u verwelkomen als deelnemer. En Wedden op Sport zal er vervolgens alles aan doen om uw voorspelling zoveel mogelijk waard te laten worden. Game, set en match: Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België