Herneming Duitse Bundesliga: bookmakers pakken flink uit

Deze zaterdag zal het eerste fluitsignaal sinds twee maanden klinken op de Duitse voetbalvelden. De herneming van de Bundesliga had veel voeten in de aarde, maar hij gaat nu toch echt van start! Dankzij een pak maatregelen is voetballen in Duitsland weer mogelijk, zij het uiteraard zonder toeschouwers. Wedden op Sport.be zet alle odds voor de 26e speelronde voor u op een rij en amai, wat zijn er weer fraaie odds! 

Historie

De Bundesliga bestaat sinds 28 juli 1962, toen de Duitse voetbalbond in Dortmund een overeenkomst sloot. Het eerste seizoen werd afgewerkt in de jaren ’63 en ’64. Sindsdien wordt er elk jaar gespeeld om het kampioenschap, zoals het er nu naar uitziet dus ook dit jaar! De huidige kampioen Bayern München staat op pole position om de titel te prolongeren. De ploeg uit München staat ook nu weer bovenaan: met 55 punten uit 25 wedstrijden. Belangrijkste belager is Borussia Dortmund. De zwart-gele hebben 51 punten uit 25 en zitten met negen speelronde te gaan dus nog volop in de race.

De herneming is mogelijk omdat alle Duitse deelstaten een overeenkomst hebben bereikt met de centrale overheid. Bondskanselier Angela Merkel gaf voorbije week groen licht, mits alle spelers getest werden en er geen publiek in de stadions wordt toegelaten. Ook is spugen en omhelzen verboden, al roepen de voetballers zelf dat dat laatste waarschijnlijk wel gewoon gaat plaatsvinden. Het vieren van een treffer hoort bij de sport, zo stellen ze. Omdat een pak landen ook plannen maken voor een herneming zullen de ogen van de hele (voetbal)wereld gericht zijn op de Bundesliga. Tegenstanders noemen het onverantwoord, dom en gevaarlijk. Maar wij bij Wedden op Sport hebben we er vooral heel veel goesting voor!

Favorieten

De zaterdag begint direct straf als Borussia Dortmund het opneemt tegen Schalke ’04. Dortmund is favoriet in deze zogeheten Rivierderby, maar Schalke heeft meer dan eens bewezen juist in dit duel uit te kunnen pakken.

Zondag ontvangt Union Berlin de regerende landskampioen Bayern München. De ploeg uit München is volgens de bookmakers torenhoog  favoriet in dit duel dat in de Duitse hoofdstad zal worden afgewerkt. Toch moet nog maar blijken of de Recordmeister tijdig klaar is voor de herstart. Wellicht is Union beter voorbereid of mentaal fitter? De bookmakers verwachten een reguliere overwinning van Bayern.

Er komen een pak Belgen in actie dit weekeinde als de Bundesliga weer herneemt. Bij Dortmund – Schalke ’04 komen bijvoorbeeld Thorgan Hazard, Axel Witsel en Benito Raman in actie en bij FC Augsburg – VfL Wolfsburg zien we onder meer Koen Casteels en Ismael Azzaoui op verplaatsing naar Augsburg trekken. Bij de match Hoffenheim – Hertha BSC strijden bij de uitploeg Dodi Lukebakio en Dedryk Boyata voor de punten namens Hertha Berlin.

Odds

Bij de Belgische wedkantoren zijn de odds weer bijzonder straf ingeschaald voor deze competitie herneming! Het zal een ander paar mouwen worden om de mooiste match te vinden, want voorbije weken was er weinig keus. Maar nu is er volop keuze! Zo staat er voor winst van Dortmund in de Rivierderby een odd van x1,49 keer uw inleg. Pakt Schalke op vreemde bodem de drie punten, dan loopt de uitkering voor spelers die dit vooraf goed weten te voorspellen al op naar x5,70 keer het aantal ingelegde euro’s! Een gelijkspel is ook niet mis: x4,25 keer uw inleg!

Bij Union Berlin tegen Bayern lopen de bonussen vooral op als de Bayern verzuimt de volle winst te pakken. Een overwinning van Union zondagavond is bij TOTO gemiddeld x12,25 keer uw inleg waard! Een fantastische odd! Wordt het een gelijkspel in Stadion An der Alten Forsterei, dan keert de bookmaker x6,20 keer het ingelegde speelbedrag uit aan iedereen die dit vooraf wist te voorspellen! Gokt u op Bayern München? Dan zijn uw winstkansen wellicht het hoogste, maar de odd is dat niet: x1,19! Dus speelt u op safe of gaat u voor goud?

Bij Hoffenheim – Hertha BSC zijn onze Belgen Boyata en Lukebakio geen favoriet, waardoor een zege van Hertha BSC veel oplevert bij de bookies: x3,25 keer uw inleg! Een overwinning van Hoffenheim krijgt de laagste odd mee: x2,10! Terwijl een gelijkspel juist een mega quotering met zich meebrengt: x3,40! 

Wedden op Voetbal

Na wekenlang rust en stilte op de Europese velden gaat er deze zaterdag en zondag dus weer gevoetbald worden in Duitsland. Landen als Zwitserland, Hongarije, Oostenrijk en Portugal zullen snel volgen. In ons land blijft het nog even stil en zal er voorlopig niet gespeeld worden om de punten. Een extra reden om eens een gokje te wagen op de Bundesliga! Wedden op Voetbal is extra leuk nu er zoveel onzekerheid is over de vorm van de topelftallen. Kunnen de kleintjes profiteren en verrassen? Of zijn de topper rap klaar voor deze herneming? Laat uw voorspelling nu achter en scoor de hoogste odds bij Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België