Hoge odds voor Dimitri Van Den Bergh bij Grand Slam of Darts 2021

De laatste afspraak voor het WK darten is traditiegetrouw de Grand Slam of Darts in november. Van 13 tot en met 21 november wordt in het Engelse Wolverhampton de veertiende uitgave van dit toernooi gespeeld. Onze landgenoot Dimitri Van Den Bergh behoort volgens de bookmakers tot de kanshebbers op eindwinst. Wat is uw voorspelling? Drop uw weddenschap via Wedden op Sport en gooi de winnende weddenschap in het online scorebord! 

Historiek Grand Slam of Darts

De eerste editie van de Grand Slam of Darts werd in 2007 bekampt. Phil Taylor won die editie en zou ook de twee navolgende edities op zijn naam schrijven. De voorbije jaren waren vooral Michael van Gerwen (2015, 2016 en 2017) en Gerwyn Price (2018 en 2019) aan het feest. Vorig jaar won José de Sousa verrassend de titel. Kan Van Den Bergh dit jaar die verrassing worden?

Favorieten Grand Slam of Darts 2021

Van Den Bergh behoort volgens de bookmakers in elk geval tot een elitegroepje darters dat grote kans maakt op deze prestigieuze titel. Price en Van Gerwen leiden de dans, gevolgd door Jonny Clayton. Direct daarachter in Van Den Bergh de nummer vier in de pre-odds voor toernooiwinst. Hij staat daar op gelijke hoogte met Peter Wright en nog voor mannen als James Wade, Raymond Van Barneveld (winnaar Grand Slam of Darts 2012) en voormalig wereldkampioen Rob Cross.

Onder aanvoering van Krzysztof Ratajski en Michael Smith staan daar vooral dark horses in die in feite op voorhand niet of nauwelijks winstkansen hebben volgens de bookmakers. Onder hen ook Van Barneveld en Mervyn King.

Odds

Bij de Belgische wedkantoren voert Price de ranglijst aan in de pre-odds. Hij krijgt voor deze Grand Slam of Darts 2021 een pre-toernooi quotering van x4,33 mee als hij eindwinnaar wordt in Wolverhampton.

De Nederlander Michael van Gerwen is bij de meeste online bookmakers bijna evenveel waard. De bookies betalen maximaal x4,50 keer uw inleg als de drievoudig winnaar een vierde toernooiwinst uit zijn groene mouwen schudt. De man in vorm Clayton is de nummer drie bij de wedkantoren. Zijn pre-toernooi odd staat op x6,50.

Vlak daarachter komt onze landgenoot Van den Bergh. In de outright pre-odds is hij maximaal x11,00 het gekozen speelbedrag waard. Dat is een zeer ferme quotering, die overeenkomt met de winstbonus bij een eindzege van Peter Wright: x11,00.

Titelverdediger De Sousa is bij de meeste wedkantoren maximaal x17,00 keer uw inleg waard en datzelfde geldt ook voor Cross. Ratajski en Smith staan op x26,00 en Joe Cullen op x29,00. Gary Anderson is zelfs al x34,00 keer uw speelbedrag waard.

Wedden op Darten

Check alle odds en deals voor deze Cazoo Grand Slam of Darts 2021 via onze bookmakerspagina. De odds lopen snel op omdat veel Belgen een gokje plaatsen en de bookmakers dus veel geld hebben om uit te keren. Gooit u straks ook raak?

Maak kans op straffe odds bij Wedden op Sport en gooi de winnende pijl in het virtuele dartbord door online te Wedden op Darten! Als u via ons online dartportal meedoet, speelt u gegarandeerd bij betrouwbare, legale en veilige Belgische wedkantoren! Wellicht bent u straks de primus met een correcte voorspelling op de Grand Slam of Darts 2021!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België