Jupiler Pro League: Club Brugge speelt topper tegen Standard Luik

Na de interlandbreak herneemt dit weekeinde de Jupiler Pro League met de negende speelronde. Hierin staat regerend landskampioen Club Brugge tegenover Standard Luik. Brugge is de nummer twee, Standaard staat derde. Wie wint deze heuse Belgische topmatch? Voorspel nu de uitslag of winnaar en win de strafste geldbonussen door te gokken op voetbalmatches bij Wedden op Sport

Historie

De match van zaterdag wordt gespeeld in Luik, waar het Stade Maurice Dufrasne het decor gaat zijn van deze topper. In de voorbije jaren had Club telkens weinig in te brengen als het op bezoek ging bij de bekerwinnaar van 2018. Standaard hield in het vorige kalenderjaar zelfs drie punten over aan de ontmoeting met Club Brugge: 2-0.

Ook in 2018 zegevierde de thuisploeg: 3-1. In het voorbije – niet uitgespeelde – seizoen, werd het 0-0 op Maurice Dufrasne. De laatste maal dat Club Brugge drie punten kwam rapen op verplaatsing in Luik is van 22 januari 2017. Het werd destijds 0-3 in het voordeel van de Bruggenaren.

Favoriet

Bij de online bookmakerskantoren is Club voor de verandering geen huizenhoge favoriet. Wel wordt er minder uitbetaald voor een overwinning van Brugge, dan een thuiszege door Standard Luik. Dat heeft deels van doen met de recente H2H statistieken, maar ook met de stand in de Jupiler Pro League.

Maar wellicht nog belangrijker is de huidige vorm van beide clubs. Standaard Luik verspeelde in speelronde 7 al twee punten door de thuismatch tegen SV Zulte Waregem met 2-2 gelijk te spelen. Club Brugge daarentegen is op stoom geraakt nadat het haar seizoenstart had gemist. De Brugse equipe is inmiddels al vijf matches ongeslagen en dat is de bookmakers natuurlijk niet ontgaan!

Odds

De Belgische wedkantoren houden dus vast aan de hiërarchie van de voorbije jaren waarin Club Brugge vaak de betere bleek in de competitie, al wist Standaard daarentegen weeral vaak de maat te nemen van de bezoekers als ze op Maurice Dufrasne kwamen postvatten. De odds liggen dan ook niet ver uit elkaar.

Winst voor Club Brugge betekent gemiddeld al minimaal een verdubbeling op uw inlegbedrag: x2,14. Een overwinning van de ploeg uit Luik staat bij de bookies op x3,25 keer het bedrag op uw wedstrookje. De hoogste bonussen vallen te rapen bij een draw! Als noch Standaard noch Brugge het verschil weet te maken in deze competitiematch, dan zijn de spelers die een gelijkspel speelden de enige primus! Zij ontvangen gemiddeld x3,20 keer het speelbedrag van het wedkantoor waar ze in de pre-odds fase hun weddenschap hebben geplaatst.

Wedden op Voetbal

Naast het spelen in het 1×2 spelsysteem kunt u natuurlijk ook meedoen door live te wedden! Dan voorspelt u niet vooraf, maar tijdens de match de afloop. Ook kunt u ervoor kiezen om niet de winnaar te voorspellen, maar de ruststand of de exacte eindscore. Ook is het mogelijk te spelen op het aantal goals of de doelpuntenmakers.

Wedden op Voetbal biedt zo ontzettend veel kansen om bonussen te scoren. Wij nodigen u dan ook gaarne uit om de spelopties en winstrategieën door te nemen op onze website. Zo staat u messcherp bij aanvang van deze match! Scoren was nimmer zo plezant!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België