UEFA Nations League: Belgen bekampen IJsland in tweede groepsmatch van de A-League

De Belgische nationale ploeg komt dinsdag terug in actie. Na de 2-0 gewonnen match tegen Denemarken is deze dinsdag IJsland de tegenstrever. De bookmakers rekenen op een simpele zege voor de Rode Duivels. De odds zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen, hetgeen betekent dat alle andere uitslagen op zeer straffe pre-match quoteringen kunnen rekenen. Speelt u op de elf van de Belgische bondscoach Roberto Martinez of gokt u op een verrassende uitslag als deze dinsdag België en IJsland elkaar bekampen in Brussel?

Historie

Beide landen komen elkaar geregeld tegen op het internationale podium. In 2018 nog speelden België en IJsland tweemaal tegen elkaar. Ook toen was de UEFA Nations League de aanleiding. De Rode Duivels namen twee keer simpel de maat van de nummer 39 op de FIFA wereldranglijst. Op verplaatsing won de nummer één van de wereld met 0-3 en thuis in België schoten de Duivels nogmaals de hoofdvogel: 2-0.

Geheel verrassend is dat overigens niet: België verloor sinds 1957 nimmer van IJsland en heeft zelfs een volledig ongeslagen status in alle (uit en thuis) elf matches die het sindsdien tegen de IJslanders speelden. De eerste twee matches uit de historie waren zelfs regelrechte pandoeringen: 8-3 in juni 1957 en 2-5 drie maanden later. De grootste uitslag in de voorbije vijf H2H matches is de 4-0 zege tijdens de WK kwalificatie van 1977: 4-0. Een uitslag waarvoor Belgische voetbalfans terug voor zouden tekenen als ze dinsdag elkaar voor de twaalfde maal gaan betwisten!

Favoriet

Het moge duidelijk zijn dat de Belgen ook ditmaal torenhoog favoriet zijn. Maar vergeet niet dat IJsland in de voorbije jaren een pak straffe matches speelde. Ook voorbije zaterdag wist het Engeland goed partij te geven. Er was een elfmeter nodig om de Engelse equipe op 1-0 te zetten. Sterling benutte dit buitenkansje in de extra tijd: 0-1. Brescia-middenvelder Birkir Bjarnason kreeg in de slotseconde de kans om vanaf de stip de score weer gelijk te trekken, maar hij verzuimde de bal binnen te werken. Hierdoor won Engeland van IJsland, maar evident was het bepaald niet.

België liet tegen Denemarken zien dat de vorm van voor de interlandpauze nog lang niet weg is. Dankzij goals van Jason Denayer (Olympique Lyon) en Dries Mertens (SSC Napoli) konden er terug drie punten bijgeschreven worden zonder overmatige inspanningen te hoeven plegen. En dat is voor de bookmakers een extra reden om de Rode Duivels ook voor de match van dinsdag als favoriet aan te merken.

Odds

De quoteringen liegen er dan ook niet om. Winst van België staat gemiddeld op een pre-match odd van x1,16. Door gebruik te maken van een handicap als HT/FT of Under/Over kan de bonus alsnog straf oplopen. Check ons kenniscentrum voor uitleg over speltypen en de inzet van een handicap of combideal.

Speelt u op een draw in dit UEFA Nations League duel tussen België en IJsland? Dan wordt er bij een puntendeling een fraaie bonus aan u uitgekeerd: x6,40 is de gemiddelde uitkering bij de Belgische wedkantoren. De online goksites die zijn aangesloten bij Wedden op Sport trekken de la helemaal los als uw voorspelling dat IJsland wint in Brussel gaat uitkomen! De bookmakers zetten een gemiddelde uitkering van x15,50 keer het speelbedrag in!

De meest actuele quoteringen vindt u via onze bookmakerspagina. Daar kunt u ook terecht voor live wedden op België – IJsland: log in via uw persoonlijke account van Wedden op Sport.be en kies voor het Wedden op Voetbal. Hier vindt u de matches van die dag. Zodra de match aanvangt kunt u inzetten! Kies het juiste moment voor de hoogste odds en win straffe bonussen!

Wedden op Voetbal

Bij het spelen op matches van de Rode Duivels zijn de winstkansen straffer dan bij eender welke clubmatch in de Jupiler Pro League of buitenlandse Liga. Cash uw voetbalkennis door correcte voorspellingen te plaatsen en maak van elke interland een persoonlijk feestje! Wedden op Sport.be biedt de beste odds en deals van alle betrouwbare, legale en gecertificeerde online bookmakers.

Laat deze kans niet liggen, maak de matches van de Rode Duivels extra spannend en verdien keiharde euro’s aan een tijdig geplaatste correcte voorspelling! Ga van voetbal kijken, via voetbal volgen naar geld verdienen met voetbal.

Wedden op Sport helpt u graag, maar bedenk wel dat er ook risico’s aankleven: u kunt uw geld ook kwijtspelen. Speel daarom altijd verantwoord: zo blijft wedden op voetbal leuk en spannend.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België