Nations League duel Nederland - België scoor straffe odds!

Deze zondag trekken de Rode Duivels naar Amsterdam voor het duel tegen Nederland. Dit is de laatste speelronde in Groep 4  van de UEFA Nations League. De match wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Beide landen maken kans om eerste te worden in de groepsfase, al moeten onze jongens ferm uit het slot schieten om nog op de toppositie te geraken. Op Wedden op Sport vindt u alle odds bij het Nations League duel Nederland – België. Zet in en scoor straffe odds!

Historiek Nederland – België

Het Nederlands elftal is de leider in Groep 4 van de UEFA Nations League. België staat op de tweede plaats en heeft drie punten minder dan de noorderburen. Bij winst kunnen de Rode Duivels het Nederland nog lastig maken om groepswinnaar te worden. Daarvoor moet het team van bondscoach Roberto Martinez zondagavond wel winnen. Voor Polen en Wales is de strijd om de beste twee plaatsen in de poule voorbije. De landenteams spelen zondag een duel om de derde plek en dus ook voor lijfsbehoud in de league-A.

Nederland en België speelden op 3 juni deze zomer voor het laatst tegen elkander. De match werd gespeeld in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. De Rode Duivels waren echter niet opgewassen voor de ploeg uit Nederland en verloren met 1-4. Michy Batshuayi wist als enige te scoren voor België. In 2018 en 2016 speelden de landenteams een oefenduel tegen elkander. Eenmaal in België en eenmaal in Nederland, maar beide keren kwam er geen winnaar uit de bus. Er werd tweemaal een 1-1 gelijkspel genoteerd.

Favorieten

De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan bij deze derby. Het feit dat Nederland eerste staat in de poule is voor de wedkantoren geen reden genoeg om de noorderburen als favoriet aan te wijzen. Wij Belgen zijn nog altijd de nummer twee op de FIFA ranglijst en het lijkt erop dat wedkantoren daar rekening mee hebben gehouden tijdens het incalculeren van de quoteringen.

België zegevierde voorbije donderdag van Wales. In Brussel versloeg de ploeg van bondscoach Martinez  het team uit Wales met 2-1. Ook Nederland won deze week in de Nations League. De ploeg van bondscoach Van Gaal rekende in Warschau af met Polen: 0-2.

Odds Nederland – België

De hoogste quoteringen bij deze landenderby zult u vinden bij een gelijkspel tussen Nederland en België. Als de ploegen aan elkander gewaagd zijn deze zondag keren de bookmakers tot maximaal x3.55 keer uw speelbedrag uit.

Een zege van de Rode Duivels staat in het 1×2 spelsysteem genoteerd op x3.10 keer uw inleg. Die quotering is vergelijkbaar van die bij een gelijkspel.

Weet het Nederlands elftal deze zondag te zegevieren en de eerste plaats in de poule te verdedigen, dan keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x2.30 keer uw inleg aan u uit.

Wedden op Voetbal

Alleen al deze week hebben veel voetbalgokkers een weddenschap gedaan op matches in de Nations League. Heeft u goesting om te Wedden op Voetbal? Speel dan eens mee met één van de bookmakers en maak de winnende deal met uw voetbalkennis en -geluk.

Wilt u wedden op Nederland – België in de pre-fase? Dan hebt u tot zondag 25 september 20:45 uur de tijd om de voorspellingen achter te laten bij de wedkantoren. Op dat tijdstip trappen Nederland en België af in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Live wedden is dan nog wel mogelijk en kan ook bij de wedkantoren op Wedden op Sport. Sla uw slag tijdens de laatste match van de Rode Duivels voor het WK 2022 in Qatar.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België