Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Odds Europa League FC Union Berlin - Royale Union Saint Gilloise

In de UEFA Europa League achtste finale gaat Royale Union Saint Gilloise voor de tweede maal dit seizoen op pad naar FC Union Berlin. Beide teams bereikte de achtste finale en gaan strijden om een plek in de kwartfinales. Het heenduel wordt gespeeld in het An der Alten Försterei stadion te Berlijn. De return staat komende week gepland in Brussel. Vergelijk de pre-odds bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en speel mee. 

Historiek Union Berlin – Royale Union

Dit kalenderjaar speelde Royale Union al een duel in Berlijn. Op 8 september werd het in het An der Alten Försterei stadion 0-1 voor het Belgische Union. Het doelpunt kwam van Senne Lynen en dat was ook de enige goal van de heenwedstrijd. In de terugmatch waren de rollen omgedraaid. Het Duitse Union zegevierde met 0-1 van Union SG.

Royale Union SG werd eerste in de groepsfase van de Europa League. Hierdoor kon de ploeg van coach Karel Geraerts zich gaan opmaken voor de achtste finale. Union Berlin werd tweede in diezelfde poule en moest aan de bak in de zestiende finales. Daarin wist de ploeg van coach Urs Fischer af te rekenen met het Nederlandse Ajax Amsterdam.

Favorieten

Bij de Belgische wedkantoren is Union Berlin de favoriet van deze wedstrijd. De ploeg speelt in eigen huis tegen de formatie uit Brussel. Twee weken terug werd ginds ook gewonnen van Ajax met 3-1, maar de ploeg van coach Fischer weet de jongste weken moeizaam tot scoren te komen. In de Bundesliga  werd op 11 februari voor de laatste maal gewonnen. Inmiddels staat de Duitse ploeg op de derde plaats van de Duitse competitie.

Ook Royale Union heeft het de jongste weken niet gemakkelijk. Het team van coach Geraerts staat nog altijd tweede in de Belgische competitie. Voorbije weekeinde werd er terug gezegevierd. KAS Eupen werd met 2-1 verslagen en met die match in de benen gaat Union SG op pad naar Berlijn.

Odds Union Berlin – Royale Union

Bij de Belgische wedkantoren staan de quoteringen bij een zege van Royale Union het hoogst ingedeeld. De bookmakerbeloningen lopen op tot maximaal 5.80 keer het speelbedrag dat u achterlaat bij de bookmakers.

Wordt het volgens u een gelijkspel? Dan lopen de pre-odds op tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag dat u op het wedstrijdformulier invulde.

Een zege van Union Berlin is in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 1.68 keer de inleg waard. Check de meest actuele odds nog even na op de bookmakerspagina van Wedden op Sport voordat u een weddenschap plaatst.

Wedden op Voetbal

Er zijn deze week nog vier Belgische ploegen actief in het Europees voetbal. Welke ploegen gaan deze week door naar de volgende ronde of boeken een voorsprong op hun tegenstander voor de return? Met Wedden op Voetbal kunt u alle kanten op, maar speel wel altijd verantwoord en bewust mee.

Wedden op de UEFA Europa League achtste finale FC Union Berlin – Royale Union SG kan tot donderdag 9 maart. Om 18:45 uur zal de bal gaan rollen in het An der Alten Försterei stadion te Berlijn. Heeft u goesting in het maken van een weddenschap op Union Berlin – Royale Union? Ga dan naar de bookmakerspagina en laat uw voorspellingen achter via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.