Odds Europese campagne: returnmatch FC Drita - Royal Antwerp FC

Deze donderdag is subiet al een belangrijke datum in de voetbalagenda voor Royal Antwerp FC. Op verplaatsing bij FC Drita moet een vervolg aan de Europese campagne worden gebreid. Geraakt RAFC in de volgende ronde van UEFA Europa Conference League 2022 – 2023? Voorspel de match FC Drita – Royal Antwerp FC en scoor de beste online bookmakers odds via Wedden op Sport

Historie FC Drita – Royal Antwerp FC

De heenmatch op het complex van RAFC was tevens de allereerste onderlinge ontmoeting tussen beide voetbalclubs. Antwerp ontgoochelde voor eigen publiek door niet langs de Kosovaren te geraken. Antwerp was niet op de afspraak waardoor het duel eindigde in 0-0.

Helemaal als een verrassing kwam de puntendeling niet, want Antwerp had in de voorbereiding wisselvallig gepresteerd. Winstpartijen tegen Dynamo Kiev en RB Salzburg werden afgewisseld met een draw tegen Qatar en dus ook een puntendeling tegen Drita in de heenmatch.

Favoriet bij FC Drita – Royal Antwerp FC

De 0-2 zege op verplaatsing bij KV Mechelen in de eerste speelronde van Belgische Pro League geeft de Antwerpse voetbalburger weer moed voor de return tegen FC Drita. Ook de Belgische wedkantoren zien daarin een duidelijk lichtpunt en zetten de Belgische formatie als favoriet neer voor deze wedstrijd in de Kosovaarse stad Gjilan.

De underdog positie van de Kosovaren is echter ook gevaarlijk, want menig fan dacht ook dat RACF thuis wel eventjes de maat zou nemen van het onbekende FC Drita. Niets bleek minder waar, dus zal er op verplaatsing minimaal één goal meer geproduceerd moeten worden dan de tegenstrever en dat blijft altijd een lastig opgave.

Odds

De Belgische bookmakers zetten de pre-odds scherp weg. Met name bij winst van de thuisclub wordt er flink in de spreekwoordelijke buidel getast. Heeft u goesting in het spelen op FC Drita? Dan kunt u hiermee een maximale bookmakerswinst van x8,00 keer uw inleg mee scoren. Deze quotering wordt in de prematch fase onder meer door Unibet gehanteerd.

Een gelijkspel staat ook nog altijd hoog in de tabellen van de Belgische wedkantoren. De maximale odds bij een draw tussen FC Drita en Royal Antwerp FC lopen op tot x4,20 keer het ingelegde speelbedrag.

Winst van de Belgische club betekent een verlenging van de Europese campagne voor de formatie van de nieuwbakken T1 Mark van Bommel. Sportgokkers profiteren daar dan van mee als ze hier in de pre-fase op hebben ingezet. De maximale uitbetaling vanuit de Sportsbooks loopt dan op tot x1,41 keer het inlegbedrag.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is gemakkelijk, gaat supersnel en kent hoge winstkansen. U kunt echter uw inleg ook kwijtspelen. Bezoek daarom eerst onze kennisbank voor extra informatie over de kansen en risico’s bij de spelen met echt geld.

Klaar voor de strijd tussen FC Drita en Royal Antwerp? Klik dan door naar onze bookmakerspagina en laat uw voorspelling voor deze UEFA Conference League returnmatch achter bij uw favoriete wedkantoor! De match vangt aan op donderdag 28 juli om 20:00 uur dus wees tijdig met uw voorspelling plaatsen. Tijdens de match kunt u via Wedden op Sport.be ook nog scoren met live betting weddenschappen, maar die stoppen zodra de Nederlandse scheidsrechter Van Eijk voor het eindsignaal blaast.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België