Odds PO1 match Royal Antwerp FC - Club Brugge

In PO1 staan Royal Antwerp FC en Club Brugge deze zondag tegenover elkaar. In het Bosuil Stadion gaat koploper RAFC voor een driepunter tegen de Bruggenaren. Kan Blauw-zwart de Antwerpenaren hun weg naar de titel versperren door de primus te worden in deze PO1 match? Vergelijk de Vlaamse bookmakers en scoor de fermste pre-odds bij de PO1 match Royal Antwerp – Club Brugge via Wedden op Sport!

Historiek Royal Antwerp FC – Club Brugge

In de reguliere competitie wisten Royal Antwerp en Club Brugge dit seizoen niet van elkander te zegevieren. Op 13 november voorbije kalenderjaar werd het 2-2 in Brugge. Op 5 februari speelden de teams ook in het Bosuil Stadion tegen elkander. Het werd toen een 0-0 puntendeling.

Royal Antwerp zit in de winning mood. Er is sinds 19 maart niet meer verloren door de ploeg van trainer Mark van Bommel. Sterker nog: de ploeg ontgoochelde nimmer en won al haar matches in de voorbije 3 maanden. Ook PO1 begon de ploeg straf met een zege op Royale Union SG (0-2). Voorbije weekeinde kwam daar weeral een overwinning bij. De koploper van dat moment, KRC Genk werd met 2-1 in de kraag gevat. Ook haalde RAFC de Belgische beker binnen en was het in die Croky Cup al aan het feest door in de finale met 0-2 van KV Mechelen te winnen.

Club Brugge begon de PO1 een pak minder straf. De ploeg van coach Rik De Mil verloor van KRC Genk met 3-1 en van Royale Union SG met 1-2. Het ziet er naar uit dat de regerend kampioen haar titel na dit seizoen zal moeten afstaan aan een andere PO1 ploeg. En dat zou zomaar de tegenstrever van zondag kunnen zijn: Royal Antwerp FC.

Favoriet

De Belgische wedkantoren wijzen Royal Antwerp FC dan ook aan als favoriet van deze match. De ploeg van coach Van Bommel verloor dit kalenderjaar nog maar eenmaal in eigen Bosuil Stadion. Dat was de match tegen Sporting Charleroi op 19 maart jl.

De Bruggenaren hebben dit kalenderjaar nog weinig punten weten te pakken buiten de deur. Op 29 januari werd er gezegevierd bij Zulte Waregem (1-2) en op 2 april bij KV Mechelen (0-3), maar dat was het dan ook. De eerste PO1 match bij KRC Genk ging ook verloren (3-1). Het si dan ook een logische keuze van de bookies om RAFC als favoriet van deze match aan te wijzen.

Odds Royal Antwerp FC – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een zege van Club Brugge. Mocht Blauw-zwart komen zegevieren in het Bosuil Stadion dan zijn de bookmakers bereid tot wel 4.00 keer de inleg uit te keren aan voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld.

Voetbalgokkers die vooraf een gelijkspel op het wedformulier hebben ingevuld, kunnen tot 3.60 keer het speelbedrag terugkrijgen als Royal Antwerp en Club Brugge niet verder komen dan een gelijkspel.

Dan de odds bij een overwinning van Royal Antwerp. De wedkantoren hebben de pre-odds op maximaal 2.04 keer het wedbedrag ingedeeld in het 1×2 spelsysteem.

Wedden op Voetbal

Succesvol Wedden op Voetbal vraagt om een goede voorbereiding en een beetje geluk. De Belgische wedkantoren op Wedden op Sport beschikken over de nodige licenties om weddenschappen in België te mogen aanbieden. Speel dan ook veilig en bewust mee. Kies één van deze wedkantoren om een weddenschap te droppen en maak uw speelbedrag niet te hoog. Zo blijft het ferm om te wedden op voetbal.

De PO1 match Royal Antwerp FC – Club Brugge wordt op zondag 14 mei gespeeld. Het duel in het Bosuil Stadion begint om 13:30 uur. Speel mee via Wedden op Sport op deze derde PO1 speelronde van de Belgische competitie en wie weet wordt u dit weekeinde de primus!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België