Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Odds PO1 Royal Antwerp - Royale Union SG

Royal Antwerp FC en Royale Union SG gaan deze zondag de strijd aan om het kampioenschap van België. De ploeg in Antwerpen staat op dit eigenste moment eerste in PO1, maar Royale Union heeft als nummer twee ook nog een pak goesting om voor de titel te gaan. Beide equipes hebben evenveel punten. De winnaar is dus na deze voorlaatste speelronde de primus, en kan zich volgende week opmaken voor een kampioensfeest. Vergelijk, zet in en win de beste odds en deals via de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport! 

Historiek Royal Antwerp – Royale Union

Het hele seizoen zijn Royal Antwerp en Royale Union al aan elkander gewaagd. In de reguliere competitie zegevierde Royal Antwerp FC voor eigen publiek met 4-2 van de bezoekers uit Brussel. Op Dudenpark wist Union SG drie punten te pakken tegen RAFC. Op 15 januari werd het 2-0 voor de ploeg van coach Karel Geraerts.

In de halve finale van de Belgische beker kwamen de teams elkander dit seizoen ook al tegen. De heenmatch vond plaats in Brussel en werd door Union gewonnen met 1-0. De Antwerpenaren waren in eigen huis met 2-0 een maatje groter dan de Brusselse ploeg en gingen door naar de finale die RAFC uiteindelijk won van KV Mechelen. De eerste ontmoeting in PO1 vond op 3 mei plaats in Dudenpark. Op die dag kwam de ploeg van coach Mark van Bommel zegevieren met 0-2.

Mocht Antwerp FC dit seizoen kampioen worden, dan weet RAFC voor vijfde keer in haar clubbestaan de titel te pakken. De laatste keer dat de Antwerpenaren kampioen werden was in seizoen 1956-1957! Royale Union SG werd elf keer eerder kampioen in de eerste klasse. De laatste keer was in seizoen 1934-1935. Nog iets langer geleden dan bij de Antwerpenaren.

Favoriet

Bij de Belgische wedkantoren is Royal Antwerp favoriet bij dit duel. De hoogste pre-odds bij dit duel vindt u bij een zege van Union SG en bij een gelijkspel. De Antwerpenaren hebben die favorietenrol vooral te danken aan de lange ongeslagen reeks. De ploeg van coach Van Bommel werd voorbije weekeinde verslagen door Club Brugge en dat was sinds de match tegen Charleroi op 19 maart jl. niet meer gebeurd.

Royale Union liet in PO1 al punten liggen in de eerste match tegen RAFC (0-2) en voorbije weekeinde bij Racing Genk (1-1). De Brusselse ploeg is dan ook de underdog bij dit komende duel in het Bosuil Stadion.

Odds Royal Antwerp – Royale Union

De Belgische wedkantoren schalen de hoogste pre-odds bij deze match in bij een gelijkspel. Als Antwerp FC en Union SG de punten delen in deze vijfde speelronde van PO1, dan wordt er tot maximaal 3.50 keer het wedbedrag uitbetaald door de bookmakers.

Gaat Royale Union SG er met de drie punten vandoor door te winnen van RAFC? Dan staat de ploeg na zondagmiddag eerste in PO1 en worden voetbalgokkers die dit voorspelden tot 3.40 keer het speelbedrag beloond.

Bij een zege van Royal Antwerp FC staan de odds op maximaal 2.13 keer het speelbedrag ingedeeld. Check de meest actuele quoteringen in het 1×2 spelsysteem en sla u slag bij RAFC – Union SG.

Wedden op Voetbal

Er staan nog twee speelronden op het programma van PO1. De bookmakers schalen de pre-odds extra straf in bij de ontknoping van de Belgische competitie. Wie wordt er kampioen en wie gaat Champions League spelen. Ook goesting op te Wedden op Voetbal? Ga naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en speel mee.

De wedstrijd Royal Antwerp FC – Royale Union SG wordt zondag 28 mei gespeeld in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Wedden op deze PO1 match kan tot 13:30 uur als de wedstrijd in het Bosuil Stadion begint. Vergelijk, zet in en win met uw voetbalkennis via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.