Odds Pro League match KAA Gent - RSC Anderlecht

Op zondag 5 maart staat er een kraker op de rol in de Jupiler Pro League. In de Ghelamco Arena treden AA Gent en RSC Anderlecht tegen elkander aan. De Buffalo’s willen de top vier nog halen en ook RSCA wil een gooi doen naar de play-offs voor Europees voetbal. Wie slaagt daar in speelronde 28 van de competitie ook in? Vind de straffe odds en meer bij de Belgische wedkantoren via Wedden op Sport!

Historiek KAA Gent – RSC Anderlecht

KAA Gent en RSC Anderlecht ontmoetten elkander op 1 september voorbije kalenderjaar voor de laatste maal. Toen vond de competitiematch in Brussel plaats. De ploeg uit Gent zegevierde met 0-1 dankzij een goal van Hugo Cuypers. In de Pro League dateert de laatste ontmoeting tussen de ploegen in Gent op 20 maart 2022. Bijna een jaar geleden wist AA Gent voor eigen publiek te zegevieren. Het werd die dag 1-0 door een doelpunt van Tarik Tissoudali. De laatste maal dat Paars-wit kwam zegevieren in de Ghelamco Arena is al wat jaartjes terug. Op 22 december 2016 werd het 2-3 voor de Brusselse formatie.

Beide Belgische ploegen wisten de zestiende finale van de Europe Conference League te overleven. Eind februari rekende Gent af met Qarabag. Anderlecht wist PFK Ludogorets uit te schakelen. Beide teams zijn dus ook Europees nog actief en komen komende week terug in actie. De Buffalo’s spelen thuis tegen Istanbul BB. RSCA treft Villarreal in Brussel.

Favorieten

De Belgische wedkantoren wijzen de Buffalo’s aan als favoriet van deze komende match in Gent. De strafste odds vindt u dus bij een gelijkspel of zege van van Paars-wit.

Dit heeft er vooral mee te maken dat KAA Gent thuis aantreedt tegen de Brusselse ploeg, maar de Buffalo’s staan ook hoger op de tabel van de Jupiler Pro League. KAA Gent staat vijfde met 42 punten. RSCA is de huidige nummer negen met 36 punten.

Odds KAA Gent – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren schalen bij deze match de hoogste pre-odds in bij een puntendeling in de Ghelamco Arena. Spelen de teams gelijk, dan keren de bookmakers op Wedden op Sport tot maximaal 3.85 keer het speelbedrag uit.

Wordt RSC Anderlecht deze zondag de primus? Dan vindt u straffe odds die bijna gelijkwaardig zijn als de quoteringen bij een gelijkspel. Een zege van Paars-wit staat ingedeeld op 3.50 keer het speelbedrag dat u stort bij de wedkantoren.

Een zege van KAA Gent is bij de bookies tot maximaal 2.10 keer het speelbedrag waard. Dat is nog altijd een ruime verdubbeling van uw speelbedrag als dit zondag de uitslag is. Check alle actuele odds in het 1×2 spelsysteem bij de Belgische wedkantoren via Wedden op Sport.be!

Wedden op Voetbal

Heeft u goesting in het voorspellen van voetbalmatches? Dan zit u goed bij de bookmakers op Wedden op Sport. De wedkantoren op de bookmakerspagina hebben een licentie om in België weddenschappen aan te mogen bieden. Bereid u wel altijd goed voor als u wilt Wedden op Voetbal om de risico’s van gokken zo min mogelijk te maken.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 5 maart. De teams trappen om 18:30 uur af in de Ghelamco Arena te Gent. Speel mee via Wedden op Sport en scoor straffe deals.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België