Odds WK Wielrennen 2022: Pakt Wout Van Aert de wereldtitel in de wegrit?

Het zijn fijne tijden voor de Belgische wielerfans. Remco Evenepoel pakte na decennia zonder grote ronden winnaars uit ons land de eindzege in de Ronde van Spanje en op het WK Wielrennen 2022  is onze landgenoot Wout Van Aert de topfavoriet. Gelukt het hem om de primus te worden in het Australische Wollongong? Voorspel de winnaar van de wegrit bij het WK Wielrennen en sprint naar ferme bookmakers odds via Wedden op Sport!

Historiek

Het WK Wielrennen wordt al sinds jaren bekampt in landenploegen. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. De voorbije jaren hebben we met enige regelmaat gezien dat land en ploegbelangen door elkaar lopen op een WK. Dit heeft de Belgische ploeg ook weleens prijzen gekost. In de voorbije twee jaar wist de Fransman Julian Alaphilippe de wereldtitel te veroveren. Alaphilippe in Belgische dienst kreeg daarbij soms wel wat hulp van onze landgenoten achter hem.

Wout Van Aert eindigde in 2020 als tweede achter Alaphilippe. En het jongste WK was er een vierde plaats voor onze landgenoot Jasper Stuyven die na Alaphilippe, Van Baarle en Valgren Andersen net buiten het podium belandde.

Favoriet voor WK Wielrennen 2022

Bij de Belgische bookmakers is Wout Van Aert de man met de beste papieren om primus te worden in de wegrit bij de mannen. Tadej Pogacar komt vlak achter onze Belgische alleskunner op een tweede stek uit bij de wedkantoren. Derde is de Nederlander Matiheu van der Poel en op een vierde positie zien we Remco Evenepoel opkijken.

Titelverdediger Julian Alaphilippe is achter dat viertal de eerstvolgende renner en de eerste outsider bij de bookies. Michael Matthews komt daar als Australische thuisrijder vlak achter. Het parkoers moet Bling ook goed liggen en dat is voldoende reden om hem ook bij de kanshebbers te scharen.

Odds WK Wielrennen 2022

De pre-race quoteringen voor WVA staan momenteel op een maximum van x3,50 keer uw inleg en dat is bepaald niet slecht te noemen voor een topfavoriet. Speelt u op Pogiboy? Dan kunt u daar een maximale bookmakersbeloning van x4,25 keer uw inleg mee rapen.

Achter de naam van Mathieu Van Der Poel staat een vergelijkbare quotering. De maximum uitbetaling is bij een wereldtitel van MVP x4,75 keer uw wedbedrag. Pakt Evenepoel na eindwinst in de Vuelta ook de regenboogtrui? Dan is de renner van het jaar in België allicht bekend en zullen de bookmakers over de brug moeten komen met een uitbetaling van x6,00 het ingelegde speelbedrag op winst voor onze ‘Remco’.

Wedden op Wielrennen

Online Wedden op Wielrennen zorgt ervoor dat je net een tandje hoger schakelt bij het volgen van de koers. De spanning en goesting zijn nog een pak groter als uzelf meespeelt! Ontgoocheld uw favoriet niet? Dan zit er bovendien een ferme bonus in het verschiet.

Plaats uw voorspelling voor de wegrit van het WK Wielrennen 2022 voor aanvang van de koers om de pre-odds te scoren. Let ook op het tijdverschil met Vlaanderen. Er zal in de nacht gekoerst worden! Geef uw weddenschap dus tijdig door of zet uwen wekker om live te gokken op de uitslag van het wereldkampioenschap wielrennen op de weg voor elite mannen.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België