Oefencampagne Rode Duivels: België - Griekenland

Deze donderdag vangen de Rode Duivels de laatste fase van de voorbereiding op het EK voetbal aan. De oefencampagne wordt afgetrapt met de wedstrijd België – Griekenland, een match waarbij bondscoach Roberto Martinez zal trachten de laatste plooien glad te strijken. Wat voor de uitslag van deze oefenmatch? Plaats uw voorspelling bij Wedden op Sport en scoor ferme winstbonussen bij de Belgische wedkantoren! 

Historiek België – Griekenland

In de Head 2 Head statistieken komen we zeven onderlinge matches tegen. De eerste van die zeven ontmoetingen vond plaats in 1984. De WK kwalificatiematch van 19 december 1984 eindigde destijds op verplaatsing in Griekenland in 0-0. De thuismatch wisten de Belgen vervolgens op 27 maart 1985 wel te winnen: 2-0.

Er ging een pak jaren voorbij vooraleer er terug een confrontatie met de Griekenland kwam. Op 27 maart 2002 – op de dag 27 jaar na de vorige match – werd er een oefenmatch gepland tussen de Grieken en de Rode Duivels. Het werd een doelpuntrijk duel, dat met 3-2 naar de gastheren in Griekenland ging.

In 2005 werd er weeral een vriendschappelijke interland afgewerkt. De Belgen waren ditmaal gastheer en beloonde zichzelf met een 2-0 zege op de Griekse formatie. In 2012 volgde er een derde oefeninterland. Ditmaal kwam er geen winnaar. Eindstand: 1-1.

De twee laatste matches vonden plaats in 2017. Dit in het kader van de WK kwalificatie. De Belgen verspeelden thuis twee punten door met 1-1 gelijk te spelen, maar namen op verplaatsing wel de maat van Griekenland door met 1-2 te zegevieren.

Favoriet België – Griekenland

Deze donderdag bekampen beide landen elkaar in het Koning Boudewijn stadion. De online bookmakers verwachten dat de Rode Duivels de primus gaan worden in dit duel, maar de historiek toonde reeds aan dat winnen van de Griekse nationale ploeg geen zekerheid is.

De underdogpositie van Griekenland is ook het gevolg van de huidige vorm bij de Griekse voetbalploeg. In de voorbije match speelde het met 1-1 gelijk tegen laagvlieger Georgië. Van Honduras weer maar nipt de maat genomen: 2-1, terwijl er wel knap met 1-1 gelijk werd gespeeld in de WK kwalificatiematch tegen Spanje.

Pre-match odds

De Belgische wedkantoren laten er geen twijfel over bestaan: de Belgen vangen deze EK oefencampagne aan met een zege op de Grieken. Vanuit die zelfzekerheid zijn de odds laag gehouden en bereiken ze bij de top bookmakers een maximum van x1,25 keer uw inleg.

Een winnende voorspelling op een draw zorgt voor een pak meer euro’s. Als beide landen deze donderdag gelijk spelen tegen elkaar, dan moeten de bookies maximaal x5,65 keer het inlegbedrag uitbetalen aan spelers die deze uitkomst voorspelden.

Maar de hoogste pre-match quoteringen staan achter winst voor de Griekse formatie. Mochten zij erin slagen de Belgische nationale ploeg het nakijken te geven, dan zijn de voetbalwedders die daarop gokten aan het feest. Zij kunnen een maximale winstbonus van x9,90 keer het ingelegde speelbedrag tegemoet zien!

Wedden op de Rode Duivels

Wilt u wedden op de Rode Duivels? Plaats dan een voorspelling op België – Griekenland en scoor de beste deals via Wedden op Sport.be! Check op onze bookmakerspagina wat de actuele odds en deals zijn en lees onze kennisartikelen om uw strategie te bepalen. Welk speltype past het beste bij uw voorspelling en lees ook hoe u ervoor kunt zorgen dat het Wedden op Voetbal verantwoord plaatsvindt. Bereid u goed voor om te kunnen scoren bij de EK voorbereidingsmatch België – Griekeland die op donderdag 3 juni om 20:45 uur in Brussel zal aanvangen.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België