Ook Engelse Premier League barst los: Manchester City - Arsenal

Eén van topmatches die deze week voorbijkomen bij de herneming van de Engelse voetbalcompetitie is de Premier League match tussen Manchester City en Arsenal. Een schoon affiche! De bookmakerskantoren strooien met straffe quoteringen voor deze topmatch en Wedden op Sport heeft de beste deals voor spelers die hun voorspelling achterlaten via onze bookmakerspagina! 

Historie

De Premier League werd begin maart stilgelegd nadat ook het Verenigd Koninkrijk getroffen werd door het coronavirus. De pandemie hield ook Engeland wekenlang in haar greep. Nu wordt er na 12 weken radiostilte eindelijk weer gevoetbald aan de andere kant van de plas. Met nog elf speelronden op de planning kan Liverpool zich gaan opmaken voor de eerste landstitel in dertig jaar of gaat Manchester City toch nog komen piepen? The Cityzens moeten in hun eerste duel dan direct afrekenen met Arsenal, geen simpele opgave me dunkt. Deze match behoort nog tot speelronde 28. Vanaf deze vrijdag zal speelronde 30 aanvangen.

Favorieten

City en Arsenal horen steevast bij de titelkandidaten aan het begin van elk voetbalseizoen. Maar juist in het jaar dat beide formaties denken echt kans te maken is prompt Liverpool dat uit haar slof schiet en met een straatlengte voorsprong bij de herneming postvat. City, met sterkhouder Kevin De Bruyne centraal, richt zich nu op de tweede plaats. Deze klassering is weliswaar geen landstitel waard, maar levert wél een toegangsticket op voor de UEFA Champions League.

City is deze woensdag, als ze voor het eerst weer postvatten op een voetbalveld, ook terug de favoriet. Zelfs als het grote Arsenal langskomt. Arsenal is op verplaatsing vaak minder sterk dan in het eigen Etihad stadion, maar aangezien er geen fans aanwezig zullen zijn, kan Arsenal wellicht de favorietenrol van City loochenstraffen. De bookmakers mikken alvast op drie punten voor het team van trainer Pep Guardiola, Arsenal staat immers pas negende op de ranglijst.

Odds

Was een zege van Arsenal ooit zoveel geld waard? Want amai, we kunnen ons niet herinneren dat er x7,40 keer de inleg wordt uitbetaald door de bookies als The Gunners het partij winnen! Deze woensdag is dat wél het geval.

Ook als City en Arsenal de punten delen is de uitkering uitzonderlijk hoog te noemen: x5,25 keer het inlegde speelbedrag is momenteel de quotering in het 1×2 spelsysteem. Pakt City met De Bruyne de drie punten en maken ze daarmee hun favorietenrol waar? Dan staan de odds op dit moment gemiddeld op x1,33.

Wedden op Voetbal

Met de herneming van de Engelse Premier League (EPL) is er alweer een grote Europese voetbalcompetitie terug in actie geschoten. Voorbije weken begon men ook in Duitsland en Spanje al. Het jongste weekeinde schoot ook het Italiaanse voetbal los en vanaf woensdag is het dus de beurt aan de Engelsen. Nu de Jupiler Pro League in België definitief gestaakt is, zorgt men beter dat onze landgenoten in de buitenlandse competities gevolgd worden en wat is er mooier dan wanneer u zelf kan meeprofiteren van een straffe zege? Laat uw lot niet liggen, pak deze ultieme winkans en voorspel de matches in Engeland, Spanje, Italië of Duitsland via Wedden op Sport.be! Want nu de Belgen niet actief zijn, is Wedden op Voetbal lucratiever dan ooit!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België