Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Op topsnelheid straffe odds scoren in GP Emilia Romagna 2023

Er zijn een pak coureurs die deze zondag bij voorbaat al weten dat ze niet gaan winnen als de GP Emilia Romagna 2023 aanvangt. Bij Wedden op Sport.be gaat het er juist om dat u voorspelt wie er wél aan het feest is op Imola. Om uw een handje te helpen en de goesting nog een pak meer te laten worden volgt hieronder een voorbeschouwing op deze Formule 1 Grand Prix in Italië. Voorspelt u deze winnaar correct, dan bent u de bookmakers primus!

Historiek

De Italianen zijn sinds de oprichting van het WK Formule 1 jaarlijks van de partij. Soms zelf met meerdere races. Toch is deze GP Emilia Romagna nog piepjong. Het is de vierde editie van deze Formule 1 race meetellend om het wereldkampioenschap in de koningsklasse van de autosport.

De eerste editie ontgoochelde niet, want de Brit Lewis Hamilton wist in 2020 de race op Imola op zijn naam te schrijven. Hij deed dit bovendien in een recordtijd: 1.15.484. Nog altijd de rapste rondgang!

Die rappe ronde was er ook te veel aan voor Max Verstappen. De Nederlander werd in 2021 de primus, liet daarmee een pak schoon volk achter zich, maar geraakte niet aan de tijd van Hamilton. Ook voorbije jaar lukte hem dat niet. Verstappen won wel weer en is deze zondag dus de titelverdediger als de Grand Prix Emilia Romagna 2023 aanvangt.

Favorieten GP Emilia Romagna 2023

Titelverdediger én leider in het wereldkampioenschap is onze noorderbuur Verstappen. Hij is dan ook bij deze race door de Vlaamse bookmakers weer gebombardeerd tot de grootste favoriet van het ganse deelnemersveld. Zelfs teamgenoot Perez kan hem bij de wedkantoren niet bijbenen.

Ook 2020 winnaar Hamilton staat nog hoog op de kanshebberslijstjes, evenals de ervaren rot in het vak Fernando Alonso en Mercedes piloot George Russell. Outsiders zijn mannen als Charles Leclerc (Ferrari) en Carlos Sainz junior.

Odds GP Emilia Romagna 2023

De Belgische vergelijkingswebsite Wedden op Sport heeft speciaal voor u een handige overzichtspagina met alle actuele odds voor de GP Emilia Romagna 2023. De quoteringen voor eindwinst van Verstappen in deze vierde editie van Emilia Romagna staan op maximaal 1,40 keer het inlegbedrag.

De geplaatste F1 voorspelling wordt al rap vier keer zoveel waard als zijn teamgenoot Sergio Perez wint. Een GP zege van de Mexicaan tijdens Emilia Romagna 2023 staat momenteel namelijk op een maximale outright quotering van 4,00 keer het geldbedrag dat is gestort op het spelaccount of in de e-wallet.

Inzetten op een Spaanse zege dankzij winst voor Alonso zorgt in de pre-race fase voor een maximale bookmakersbonus van 13,00 keer het speelbedrag dat werd ingevuld op het online wedformulier. Na een zege van Hamilton stijgen die bonussen door naar een maximale waarde van x19,00.

Bij winst van George Russell een pre-race quotering staan van 19,00 keer de waarde van de geplaatste F1 weddenschap. Leclerc krijgt een pre-race notering van x23,00 en Carlos Sainz van 29,00 keer de wedwaarde.

Wedden op Formule 1

Online Wedden op Formule 1 races is enorm populair. Het maakt het volgen van de wedstrijden leuker en de winstkansen zijn (zeker dit seizoen) enorm groot. Goesting om een gokje wagen op de race Emilia Romagna 2023? Zorg dan dat uw voorspelling binnen is voor zondag 21 mei 15:00 uur, want dan springen de lichten op groen en sluiten de Vlaamse wedkantoren hun pre-race deals.

Wilt u deze zondag live gokken op de Formule 1 race op Imola? Dan kan tijdens de ongeveer twee uur durende race op Imola. Bezoek de Wedden op Sport bookmakerspagina gedurende deze F1 wedstrijd om snel en duidelijk te zien waar uw voorspelling het meeste geld kan opbrengen.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.