Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

PO1 odds Club Brugge - Royal Antwerp FC

Op zondag 21 mei komen de vier PO1 ploegen in actie in speelronde vier van de Championship play-offs. Op Jan Breydel treffen Club Brugge en Royal Antwerp FC elkaar. De Bruggenaren spelen voor de eer terwijl RAFC vol voor het kampioenschap gaat. Scoor de beste PO1 odds bij Club Brugge – Royal Antwerp FC via Wedden op Sport.be! 

Historiek Club Brugge – Royal Antwerp FC

Voorbije zondag troffen de teams elkander in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Antwerp FC zegevierde met 3-2 van de Bruggenaren. Doordat de Brugse formatie dit duel verloor kan Club de top drie van PO1 niet meer halen. De ploeg van coach Rik De Mil speelt volgend seizoen de kwalificatieronde van de Conference League.

Royal Antwerp FC staat eerste in PO1 en kan kampioen van België worden. De ploeg van coach Mark van Bommel is al lange tijd ongeslagen. Met nog drie speelronden te gaan, zijn er nog negen punten te rapen op de concurrentie (Royale Union SG en KRC Genk) voor te kunnen blijven.

De laatste keer dat Club op Jan Breydel tegen Antwerp FC speelde, was op 13 november voorbije kalenderjaar. Op die dag kwam er geen winnaar van het veld stappen. Het werd een 2-2 gelijkspel in Brugge.

Favoriet

De Belgische wedkantoren wijzen Club Brugge aan als licht favoriet bij deze vierde speelronde van PO1. De druk is er bij de Bruggenaren wel af nu de Blauw-zwart niet meer hoger op de tabel kan geraken. Er rest nu enkel nog de eer.

Royal Antwerp wist in 2021 voor de laatste keer drie punten te pakken op Jan Breydel en dat is voor de Belgische wedkantoren al een lange tijd geleden. De Antwerpenaren worden niet als favoriet aangewezen, maar zijn ook zeker geen underdog. Winst van beide teams kan een straffe bookmakersbeloning opleveren.

Odds Club Brugge – Royal Antwerp

Bij de Belgische wedkantoren komen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem bij dit duel niet onder een verdubbeling van het speelbedrag. De hoogste odds staan bij een gelijkspel ingedeeld. Mocht de koploper de punten delen met de Brugse formatie, dan staan er quoteringen van maximaal 3.80 keer het speelbedrag voor u gereed.

Bij een overwinning van Club Brugge lopen de pre-odds op tot maximaal 2.55 keer het speelbedrag dat wordt ingezet bij de bookmakers.

Gaat RAFC zegevieren op Jan Breydel? Dan worden de bookmakersbeloningen weer wat hoger. De wedkantoren keren tot maximaal 2.80 keer het wedbedrag uit als Royal Antwerp voor de vierde maal op rij zegeviert in PO1 seizoen 2022-2023.

Wedden op Voetbal

Het eerste deel van PO1 zit erop en op dit moment heeft Royal Antwerp de beste papieren om kampioen te worden. Verwacht u ook dat RAFC de titel verovert of wordt KRC Genk of Royale Union kampioen van België? Wedden op Voetbal maakt het volgen van voetbalwedstrijden nog spannender. Ook goesting om mee te spelen? Ga naar de bookmakerspagina op Wedden op Sport en speel mee.

De PO1 match Club Brugge – Royal Antwerp FC staat gepland op zondag 21 mei. Op Jan Breydel zullen de teams om 13:30 uur aftrappen. Scoor de strafste pre-odds via Wedden op Sport en speel bij de betrouwbaarste Belgische bookmakers van ons land.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.