Premier League of Darts 2021

Bij de Belgische wedkantoren is er eigenlijk maar één vraag die beantwoord dient te worden: kan Dimitri Van Den Bergh standhouden in de Premier League Darts 2021? Van Den Bergh debuteert op dit hoogste podium en speelt voor een eerste maal zonder kniebrace. Van Den Bergh onderging een operatie en neemt het deze week op tegen de crème de la crème in de dartwereld. Gaat hij stunten? Of wint Michael van Gerwen weeral? Voorspel en win via Wedden op Sport!

Historiek Premier League of darts

In de historiek van de Premier League darts zien we louter grote namen. Het toernooi werd pas in 2005 een eerste maal gehouden. De Engelse dartslegende Phil Taylor won, zoals hij in dit tijd vrijwel altijd deed. The Power zou het toernooi daarna nog vijfmaal winnen en is met zes zeges recordhouder.

De Nederlander Michael van Gerwen kan in deze editie op gelijke hoogte komen. Mighty Mike boekte zijn eerste Premier League zege in 2013 en deed dat daarna nog viermaal (2016, 2017, 2018 en 2019). Wordt hij deze jaargang weeral de primus dan pakt hij ook zijn zesde eindzege.

Grote afwezige is Gerwyn Price: Door de COVID-19 regels kan hij niet deelnemen. Jonny Clayton vervangt hem. Clayton is net als Van Den Bergh en José de Sousa debutant op dit toernooi waaraan tien door de PDC geselecteerde darters mogen deelnemen.

Favorieten

Bij de Belgische wedkantoren is Van Gerwen nog altijd de nummer één, gevolgd door ‘Snakebite’ Peter Wright en de Schot Gary Anderson. Titelverdediger Durrant maakt volgens de bookmakers de minste kans, zijn dartspel vertoont veel mankementen in de voorbije weken.

Verwittigt u ook van het meespelen van Nathan Aspinall. De finalist van 2020 is een echte outsider bij de Belgische wedkantoren. Lage winstkansen zo stellen de bookmakers en dus hoge bonussen als hij toch de primus weet te worden!

Odds Premier League of darts

Er kan dagelijks gegokt worden op de competitiewedstrijden die deze week worden afgewerkt. Wilt u spelen op de overall winnaar? Dan is spelen op Van Gerwen momenteel gemiddeld x2,75 keer het ingelegde speelbedrag waard.

Bij de Belgische bookies volgt Wright als de nummer twee van de bookmakers kanshebbers. Momenteel staat Wright op x5,00. Voor Anderson hebben de bookies gemiddeld een winstbonus van x11,00 uw inleg over.

Wildcard player Clayton wordt ondanks zijn late oproep met een pre-odd van x8,00 wel kansen toegedicht om de eindzege te veroveren in de Premier League of darts.

Wedden op Darts

Veel Belgische online gokkers die gaarne sportweddenschappen afsluiten, kozen voor een voorspelling op dartsmatchen. De Premier League of darts is een uniek toernooi om je bankroll te verhogen. Een pak matches wedstrijden, weinig contenders en straffe odds.

Dit concept resulteert deze week in hoge winstkansen voor dartspecialisten die kennis hebben van online wedden. Wilt u ook eens een gokje wagen op deze fraaie sport? Speel dan mee via Wedden op Sport, want wij selecteren voor alle dartwedstrijden de hoogste odds en tonen u de beste bookmakers deals! Wedden op Darts? Ga dan nu naar Wedden op Sport.be en gooi de winnende pijl in bookmakersbord!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België