Remco Evenepoel grootste uitdager van Tadej Pogacar in de Clasica San Sebastian 2022

Remco Evenepoel staat bij de Belgische Sportsbooks hoog aangeschreven als kanshebber voor winst in de Clasica San Sebastian 2022. Alleen Tadej Pogacar maakt volgens de bookmakers meer kans op de overwinning in de Spaanse wielerkoers. Kan Evenepoel er net als in 2019 een ferme snok aangeven? Of neemt Pogacar revanche voor zijn tweede plaats in de voorbije Tour de France door deze klassieker op zijn naam te schrijven? Vergelijk, voorspel en win via Wedden op Sport!

Historiek

De Clasica San Sebastian is traditiegetrouw de eerste grote afspraak na de Tour de France. Hierdoor prijken er veel toppers uit de voorbije Ronde van Frankrijk edities op de erelijst van deze Spaanse wielerkoers.

Zo werd deze koers in de voorbije jaren gewonnen door klassementstoppers en klimgeiten als Alejandro Valverde, Adam Yates, Bauke Mollema en Michal Kwiatkowski. Ook onze landgenoot Remco Evenepoel werd al eens de primus (2019) in deze ferme WorldTour eendaagse. De huidige wereldkampioen Julian Alaphilippe was in 2018 aan het feest in Donostia, terwijl de jongste editie (2021) met Neilson Powless een verrassende winnaar kreeg.

Favorieten Clasica San Sebastian 2022

Bij de Belgische bookmakers steekt er één naam boven het ganse peloton uit: Tadej Pogacar. De winnaar van de Tour de France in 2020 en 2021 is dankzij zijn tweede stek in voorbije Ronde van Frankrijk de grote favoriet bij de start van deze klassieker in en rondom San Sebastian.

De Deense Tourwinnaar Jonas Vingegaard (Jumbo Visma) ontbreekt op de startlijst en Pogacar liet in het verleden al zien goed uit de voeten te kunnen op het parkoers van deze eendagswedstrijd die met enkele ferme klimmen goed gestoffeerd is voor types als Pogi-boy.

Onze landgenoot Remco Evenepoel is volgens de bookies een zeer gevaarlijke outsiders. Dit geldt ook voor Simon Yates, Joao Almeida en Bauke Mollema. De Nederlander rijdt steevast in de Top-10 van deze koers en won in 2016 in San Sebastian. De tip van de wedkantoren? Michael Matthews!

Odds Clasica San Sebastian 2022

Voor een winnende deal op winst van Pogacar in San Sebastian betalen de online wedkantoren een maximum winstbonus van x3,25 keer uw inleg uit. Als Evenepoel na zijn zege uit 2019 voor de tweede maal komt zegevieren in deze koers loopt die uitbetaling op naar maximaal x7,50 keer het ingelegde speelbedrag.

Pakt Bauke Mollema de bloemen? Dan drinken de wielerpunters die hierop gokten een heerlijke Spaanse wijn dankzij een maximale quotering van x26,00 keer hun inlegbedrag! Voor oud-winnaar Valverde liggen de pre-wedstrijd odds zelfs nog iets hoger. Een overwinning van de Spanjaard op eigen bodem levert namelijk maximaal x28,00 keer het inlegbedrag op.

Gaat Aussie ‘Bling’ Matthews deze koers op zijn naam schrijven? Dan worden Vlaamse wielerpunters die de bookmakerstip opvolgden rijkelijk beloond met een maximum odd van x29,00.

Wedden op Wielrennen

Het online voorspellen van wielerwedstrijd maakt het volgen van de Clasica San Sebastian 2022 een pak spannender. Gokt u op Pogacar of gaat u toch voor de dekselse Mollema? Of zet u uw geld op Simon Yates? Wellicht kiest u voor onze Belgische alleskunner Remco Evenepoel als primus? In alle gevallen maakt u alleen kans om te winnen door mee te spelen!

Scoor de beste odds via Wedden op Sport en zet in voor zaterdag 30 juli 11:41 als de renners van start gaan voor de zomerklassieker. Is de koers reeds aangevangen, maar nog niet gefinisht? Check dan de live odds op onze bookmakerspagina en pak alsnog fraaie bookmakersbeloningen als u de winnende weddenschap plaatst bij het Wedden op Wielrennen!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België