Royale Union treft Rangers FC in voorronde Champions League

Deze dinsdag treft Royale Union het Schotse Rangers FC aan in de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Union Saint Gilloise speelt op het Den Dreef van OH Leuven omdat het Joseph Marien Stadion niet aan alle eisen voor Europees voetbal voldoet. Wedden op Sport zocht de betrouwbaarste Belgische wedkantoren voor u op die straffe pre-odds uitkeren voor deze ferm Europese match van Royale Union.

Historiek Royale Union SG – Rangers FC

Deze match is zo uniek omdat Royale Union nog niet eerder een gooi heeft mogen doen naar het grootste Europese toernooi dat er is: de Champions League. Daar komt nog bij dat Union Saint Gilloise nog nooit tegen Rangers FC heeft gespeeld. De ploeg van coach Karel Geraerts weet dus niet wat er dinsdag staat te wachten.

Royale Union SG werd voorbije seizoen tweede in de PO1 van de Belgische Pro League. De ploeg uit Brussel stond merendeel van het seizoen op de eerste plaats van de competitie, maar aan het eind van het seizoen liet Union steken vallen waardoor Club Brugge de titel veroverede. De Bruggenaren plaatsten zicht direct voor de groepsfase van de Champions League, maar Union SG moet deze voorronde nog zie te overleven. Daarna volgt nog een play-off ronde voordat de clubs geloot gaan worden voor de Champions League poulefases. Mocht Royale Union SG niet langszij Rangers FC geraken, dan mag de ploeg sowieso meespelen in de groepsfase van de Europa Conference League.

Ook Rangers FC werd voorbije seizoen tweede in de Schotse Premiership. De ploeg uit Glasgow wordt geleid door de Nederlandse coach Giovanni van Bronckhorst. Zijn ploeg won in mei jl. Rangers FC is de finalist van de Europa League. Het verloor de finale met 2-1 van Eintracht Frankfurt. Enkele dagen na deze eindstrijd won Rangers de Schotse Supercup met 2-0 van Hearts.

Favorieten

De Belgische wedkantoren noteren de pre-odds op basis van de resultaten van beide teams uit het voorbije seizoen. Beide teams werden tweede in de competitie en verloren weinig duels. Zeker Royale Union maakte veel indruk door de goede resultaten. Inmiddels is er heel wat veranderd binnen de ploeg. Van de nieuwe coach Geraerts en nieuwe spelers wordt dit nieuwe seizoen veel verwacht.

Bij Rangers FC zijn er wat minder veranderingen geweest, maar na de finale in de Europa League heeft de ploeg uit Glasgow heel wat meer status gekregen. Toch houden de bookmakers de pre-odds gelijkwaardig en dat is goed nieuws voor de voetbalgokkers die een gokje willen wagen op Royale Union – Rangers FC.

Odds Royale Union SG – Rangers FC

Om maar direct met de deur in huis te vallen, de Belgische wedkantoren keren de hoogste odd uit bij een gelijkspel. Als beide teams dinsdag aan elkander gewaagd zijn op Den Dreef kunt u tot maximaal x3.40 keer uw speelbedrag scoren bij de bookies.

Nog meer ferme quoteringen kunt u scoren bij een zege van Royal Union. Als de ploeg uit Saint Gilloise zegeviert in Heverlee kunt u tot maximaal x2.80 keer de inleg verdienen.

Een overwinning van Rangers FC is in het 1×2 spelsysteem een maximale bookmaker-odd van x2.60 keer uw inleg waard. Dat is bijna net zoveel als bij een zege van Union SG.

Wedden op Voetbal

Nu het seizoen op volle toeren begint te draaien, zijn er veel matches waar u op kunt wedden. De Champions League is altijd een toernooi geweest waar voetbalwedders vanaf het begin tot het eind veel weddenschappen weten te winnen. Wilt u ook Wedden op Voetbal en heeft u de match van Royale Union – Rangers FC op het oog? Zet dan in voor dinsdag 2 augustus 20:45 uur want dan gaat Union beginnen aan deze grote uitdaging. Doe mee en win via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België