Scoor ferme odds op de ATP Finals 2022

Deze ganse week worden er matches op de ATP Finals 2022 gespeeld. Dit prestigieuze tennistoernooi wordt op de indoor hardcourtbanen in de Pala Alpitour te Turijn gehouden. Dit wordt de 53e editie van het toernooi en de tweede keer dat Turijn de eindejaarkampioenschappen van de ATP Tour organiseert. Voorspel wie die officieuze WK Tennis voor mannen gaat winnen via Wedden op Sport en sla uw slag bij de Belgische tennisbookmakers! 

Historie ATP Finals 2022

Dit internationale tennistoernooi begon reeds in 1970. Toen nog onder de naam “The Masters”. Met de totstandkoming van de ATP werd de naam in 1990 veranderd in “ATP Tour World Championship”. Vanaf 2000 tot en met 2008 heette het de “Tennis Masters Cup”, en vanaf 2009 tot en met 2016 was de naam van het toernooi de “ATP World Tour Finals”. In 2017 verkortte de ATP de naam naar ATP Finals. Van 2009 tot en met 2020 was Londen de toernooilocatie. In 2021 verhuisden de ATP Finals voor vijf jaar naar de Italiaanse stad Turijn, waar ook dit kalenderjaar de matches bekampt zullen worden.

Tot en met 2007 (met uitzondering van 1970-1971, 1977-1979 en 2004) werd de enkelspelfinale gespeeld als een “best of five sets”, dit wil zeggen naar drie gewonnen sets. Sinds 2008 is het een “best of three sets”, dit wil zeggen dat na twee gewonnen sets de match voorbij is.

Favorieten ATP Finals 2022

Tennislegende Roger Federer is recordhouder als het gaat om zeges tijdens de ATP Finals, maar de zesvoudige winnaar uit Zwitserland is er dit jaar niet meer bij. Hierdoor is Novak Djokovic weer de grote man bij de online bookmakers. Djokovic is niet langer de nummer één van de wereld, maar geniet nog altijd een enorme status in de tenniswereld en dus nemen de goksites waar je op tennis kunt wedden dit over.

Daniil Medvedev is een belangrijke outsider. Net als Felix Auger Aliassime en Rafael Nadal. Die laatste moest knokken om zich überhaupt te plaatsen voor dit toernooi. Iets wat zijn landgenoot en nummer één van wereld Carlos Alcaraz niet lukte. Hij doet niet mee in Turijn vanwege een blessure.

Odds

De Vlaamse bookmakersdeals voor deze 53e editie van de ATP Finals staan op scherp. De beste quoteringen voor eindwinst van Djokovic heeft Wedden op Sport voor u opgezocht en de maximale winstbonus staat hierbij op 2,38 maal uw inlegbedrag.

Wedden op winst voor Medvedev levert u maximaal 5,00 het speelbedrag op. Stort u bij één van de veilige Belgische Sportsbooks een geldbedrag op Aliassime, dan kan je daar een maximum bookmakersbonus van 6,50 keer uw inleg mee winnen. De outright quotering voor Nadal staat op 9,00 en dat geldt ook voor de odds van Stefanos Tsitsipas.

Taylor Frits, Casper Ruud en Andrei Rublev hebben volgens de Belgische tennisbookies de laagste winstkansen en krijgen dan ook vanzelfsprekend de hoogste odds mee. Check onze bookmakerspagina voor hun pre-tournament outright odds.

Wedden op Tennis

Online Wedden op Tennis maakt het volgen van deze mooie sport nog spannender. Elke bal die in of uit gaat kan bepalend zijn voor uw winstkansen! Houdt u van een beetje spanning en weet u ook hoe u verantwoord en veilig online kunt Wedden op Tennis?

Check dan alle actuele odds en deals voor de ATP Finals 2022 op de Wedden op Sport bookmakerspagina. En wie weet bent u straks de grote winnaar van deze tennisseizoenafsluiter in Turijn!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België