Scoor straffe odds bij Europa League finale Eintracht Frankfurt - Rangers FC

In de Europa League wordt deze woensdag de finale tussen Eintracht Frankfurt en Rangers FC gehouden. Het stadion van Sevilla FC is het decor van deze eindstrijd. Scoor straffe pre-match odds bij de Europa League finale Eintracht Frankfurt – Rangers FC via de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.be!

Historie Europa League finale

Eintracht Frankfurt en Rangers FC spelen voor het eerst in de clubhistories tegen elkander. De teams zijn elkander nog niet eerder tegen het lijf gelopen op een Europees voetbaltoernooi. Bovendien spelen beide teams beide voor de eerste keer de eindstrijd van de Europa League.

Voorbije seizoen pakte Villarreal CF de trofee. De Spaanse ploeg zegevierde toen na strafschoppen in de match tegen Manchester United. Sevilla was in seizoen 2019-2020 de winnaar van de Europa League. De Spaanse ploeg klopte toen met Italiaanse Internazionale met 3-2.

In de voorbije speelronden maakte Eintracht Frankfurt al veel indruk. In de halve finale werd West Ham United uitgeschakeld en in de kwartfinale wist de Duitse ploeg al af te rekenen met FC Barcelona.

Rangers FC wist dit Europa League seizoen al een Bundesliga-ploeg uit te schakelen. RB Leipzig werd verslagen en een speelronde daarvoor was het SC Braga dat sneuvelde door de Schotse ploeg uit Glasgow.

Favorieten

De weken voor de finale waren voor Eintracht Frankfurt zwaar. De Bundesliga staat pas elfde in de Duitse competitie. Voorbije weekeinde werd er niet gewonnen van FSV Mainz (2-2) en werd ook in de thuismatch tegen Borussia Mönchengladbach maar een punt gepakt. In Frankfurt werd het een 1-1 gelijkspel.

Rangers FC doet het in de Schotse Premier League een stuk beter. De Schotse ploeg staat op de tweede plaats. Dit weekend wordt ook de finale van de Schotse beker gespeeld tegen Hearts. Voorbije weekeinde won Rangers FC al met 1-3 van Hearts in de Schotse competitie, maar de Belgische wedkantoren bestempelen Eintracht Frankfurt als licht favoriet voor de Europa League finale.

Odds Europa League finale

De Belgische wedkantoren vullen de hoogste pre-odds in bij een gelijkspel in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Verwacht u geen winnaar binnen de reguliere speeltijd, dan kunt u bij de bookmakers op een straffe odd van maximaal x3.45 keer uw speelbedrag inzetten.

Ook de quotering bij winst van Rangers FC loopt hoog op. Als de Schotse ploeg wint keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x3.10 keer uw inleg uit.

Zegeviert Eintracht Frankfurt? Dan kunt u bij de bookmakers een quotering scoren van maximaal x2.31 keer uw speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Met Wedden op Voetbal kunt u alle kanten op. Voorspel de winnaar, de stand bij rust of de doelpuntmakers. Er zijn diverse mogelijkheden om te wedden op de eindstrijd van de Europa League, Conference League of Champions League. Er is altijd wel een quotering die past bij uw voorspellingen.

Wilt u wedden in de pre-fase dan dienen de voorspellingen bij de Belgische wedkantoren binnen te zijn voordat de Sloveense scheidrechter Slavko Vinčić voor het eerst op zijn fluit blaast. De finale begint woensdag 18 mei om 21:00 uur. Wedden op Sport helpt u graag de juiste voorspellingen in te vullen bij uw favoriete bookmakers en wenst u heel veel succes.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België