Scoor straffe odds bij laatste speelronde PO1

Dit weekeinde staan de laatste PO1-matches Club Brugge – RSC Anderlecht en Royale Union SG – Royal Antwerp FC op het programma. Club Brugge heeft de titel al te pakken en voor de andere teams zijn de kaarten ook al geschud. De Belgische wedkantoren maken er nog een groot feest van door de quoteringen straf in te delen. Op Wedden op Sport vindt u de betrouwbaarste Belgische wedkantoren. Scoor straffe odds bij de laatste PO1 speelronde van 2021 – 2022.

Historie PO1

Royale Union SG begon voorbije maand de Championship play-offs met de meeste punten. Inmiddels is de ploeg uit Brussel naar de tweede plaats gezakt. Het tweeluik tegen Club Brugge heeft de ploeg de das omgedaan.  De Brugse formatie was de enige ploeg waar Royale Union niet tegen opgewassen was.

Door het sterke optreden in PO1 kon Club Brugge voorbije weekeinde ook de titel pakken. Dat deed de ploeg van de afzwaaiende coach Alfred Schreuder dan ook. De enige wedstrijd waarbij Club punten liet liggen in PO1, was tegen RSC Anderlecht. Het duel in Brussel werd 0-0.

RSC Anderlecht heeft de derde plek veroverd. De ploeg van T1 Vincent Kompany kan kan zich haan opmaken voor de kwalificatie van de Europa Conference League. Anderlecht won enkel de match tegen Club Brugge niet (0-0). De overige duels werd in zeges omgezet.

Dan de nummer vier in het rijtje: Royal Antwerp FC. De ploeg uit Antwerpen heeft met 33 punten de minste punten veroverd in PO1. De enige match waar de ploeg van coach Brian Priske een punt scoorde, was de thuismatch tegen Royale Union dat een 0-0 gelijkspel werd. De ploeg uit Antwerpen speelt na de zomer play-offs voor kwalificatie Europa Conference League.

Favorieten

Deze zondag spelen Club Brugge en RSC Anderlecht tegen elkander op Jan Breydel. Ondanks dat de Bruggenaren de titel al veroverd hebben gaan de Belgische wedkantoren uit van een zege van de kersverse kampioen.

Op hetzelfde moment treden ook Royale Union SG en Royal Antwerp FC tegen elkaar. Het duel op Dudenpark wordt volgens de bookmakers gewonnen door Union SG. De quoteringen staan extra hoog ingeschaald als Antwerp FC in deze laatste speelronde noch eens drie punten weet te pakken.

Odds PO1

Dan de pre-odds van de Belgische wedkantoren. Te beginnen bij de Klassieker in Brugge. De bookmakers schalen de pre-odds bij een gelijkspel het hoogst in. U kunt tot maximaal x3.60 keer de inleg scoren als de aartsrivalen de punten gaan delen.

Voorspelt u een zege van RSC Anderlecht dan is die quotering met gemiddeld x3.10 keer de inleg niet veel minder. Een overwinning van Club Brugge levert in het 1×2 spelsysteem tot maximaal x1.95 keer het speelbedrag op.

Dan de quoteringen bij de match Royale Union SG – Royal Antwerp FC. Voor deze PO1-match zijn de quoteringen nog wat hoger ingeschaald. De hoogste odd waar voor dit duel gehanteerd bij een zege van Royal Antwerp dat kan oplopen tot maximaal x5.00 keer de inleg.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren tot maximaal x4.00 keer je inleg waard. Zegeviert Union SG? Dan kunnen de odds oplopen tot een maximum van x1.50 keer uw inlegbedrag.

Wedden op Voetbal

Bij de Belgische wedkantoren zijn zeer veel straffe pre-odds en combideals te maken voor de laatste play-off duels in dit PO1 seizoen. Speel bewust als u overweegt een weddenschap te doen bij een van deze wedkantoren. Bereid u goed voor, want u kunt uw inleg ook verliezen bij het Wedden op Voetbal. Bij een goede voorbereiding is de kans kleiner dat u verliest.

Wilt u liever live wedden? Dat kan ook bij dezelfde wedkantoren op Wedden op Sport. U kunt daarvoor op zondag 22 mei voor 18:30 uur inzetten via de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België