Sla ferme odds binnen bij Roland Garros 2022!

De Belgische wedkantoren hebben altijd goesting in tennis. Zeker nu Roland Garros 2022 is aangevangen! Bekijk via Wedden op Sport welke actuele odds en deals er klaarstaan om op te kunnen inzetten. Vergelijk, zet in op The French Open Tennis in Parijs en win ferme bookmakersbonussen via Wedden op Sport!

Historiek Roland Garros

De ouverture van Roland Garros vond al in 1891 plaats. Sinds dat eerste tennistoernooi in Parijs is er pak anders geworden in onze en in de tenniswereld. Maar Roland Garros is nog steeds hetzelfde: een graveltoernooi waar de wereldtop zich verzamelt om te spelen voor eindwinst op één van de mooiste toernooien op de tour.

Mannen als Ivan Lendl, Bjorn Borg, Andre Agassi, Jim Courier, Pete Sampras en Roger Federer wisten al de bokaal te grijpen in Parijs. De laatste jaren is het echter vooral de naam van Nadal die de klok slaat. De Spanjaard won The French Open maar liefst dertien keer.

Favorieten Roland Garros 2022

Er doen in het mannen enkelspel 128 spelers mee en toch zijn er slechts vier mannen die volgens de online bookmakers een gooi kunnen doen naar eeuwige roem en glorie. Daarbij uiteraard recordwinnaar Nadal en titelverdediger Djokovic. Maar ook twee verrassende namen: Stefanos Tsitsipas en dan met name de rijzende ster uit Spanje: Carlos Alcaraz. Deze jongeling gold al geruime tijd als toptalent, maar brak dit jaar ferm door dankzij knappe zeges in grote toernooien voorafgaand aan Roland Garros.

Outsiders zijn Alexander Zverev, Casper Ruud, Andrej Rublev en Daniil Medvedev. Geen Belgen bij die eerste namen op de wedformulieren. Mocht er een landgenoot ver geraken dan zal dat voor de bookmakers dan ook een ferme verrassing betekenen.

Odds Roland Garros 2022

Dit is ook terug te zien in de odds indeling. Bij een zege van Djokovic betalen de wedkantoren maximaal x3,00 het ingelegde speelbedrag uit aan iedereen die Djokovic invulden op het wedformulier. Een overwinning van jongeling Alcaraz is bij de bookies maximaal x3,25 keer de gekozen inleg waard en dat is ferm voor een nieuweling aan het tennisfirmament!

Als Nadal op zijn Roland Garros de eindstrijd haalt en weeral de primus wordt? Dan levert dat meer op dan winst voor Alcaraz. De maximale winstbonus loopt bij een zege van Nadal op naar x5,00 uw inleg. Tsitsipas staat in de pre-odds daar weer vlak achter. Een winnende Tsitsipas in de finale van Roland Garros 2022 staat in de pre-fase op maximaal x5,50 keer uw speelbedrag op de Griekse topspeler.

David Goffin is één van de vele outsiders bij de Belgische bookmakers. Onze landgenoot krijgt een maximale outright odd van x151,00 keer de gekozen inleg mee. Dat lijkt hoog, maar Goffin houdt daarmee een pak deelnemers achter zich in de pre-odds verdelingen.

Wedden op Tennis

Online Wedden op Tennis is al tijden zeer populair in ons land. Na de successen van onder meer Kim Clijsters is de aandacht voor tennis ferm gestegen. En dat is nog altijd het geval. Roland Garros 2022 wordt dan ook gezien als één van de fraaiste kansen om victorie te kraaien bij de Belgische wedkantoren.

Ook de winnende slag slaan in Parijs? Lees dan naast deze voorbeschouwing ook onze achtergrondartikelen over het verantwoord online wedden op tennis, de speltypen waaruit u kunt kiezen. Op deze manier speelt u veilig en verantwoord mee tijdens dit tweede Grand Slam toernooi van dit kalenderjaar. En wie weet bent u straks aan het feest dankzij de ferme tennisdeals gevonden via Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België