Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Wedden op Paarden

Wedden op paarden is al sinds jaar en dag populair onder een groot aantal gokfanaten. Paardenwedden behoort zelfs tot één van de eerste sporten waarop professioneel gegokt kon worden bij de bookmaker. Ook de term ‘bookmakers’ komt oorspronkelijk uit de paarden gokwereld en kent vanuit daar zijn oorsprong. Ook vandaag de dag is wedden op paarden nog altijd populair onder een grote groep gokkers en is dit een geweldige manier om weddenschappen af te sluiten. Waar je vroeger daadwerkelijk erop uit moest om op paarden te wedden, biedt de online bookmaker je tegenwoordig de meest geweldige weddenschappen voor wedden op paarden vanaf hun online omgeving.

Online wedden op paarden

Wedden op paarden kwam voor online al vroeg in de begin jaren 80 van het internet in opkomst. Bij gokken op een paard moest er op de sporen worden gokt. Terwijl het internet zich ontwikkelde, maakte ook de online wedden op paarden wereld flinke ontwikkelingen door. Nu hebben bijna alle grote racebanen hun gokplatform. Hiermee kunnen gokkers live weddenschappen plaatsen vanuit overal ter wereld.

Voordelen van online wedden op paarden

Online wedden is een handige en zeer comfortabele manier om op paardenraces te wedden. Het kan overal en op elk moment worden gedaan. Mits je maar een internet verbinding hebt. Als u niet op de planning had om een reis naar de paardenracebaan te maken, is gokken op paarden bij een online bookmaker de perfecte uitkomst! Een paar positieve punten van wedden op paarden bij een online bookmaker:

  • Door online te wedden, kunt u bonussen en beloningen verdienen die niet op het circuit worden aangeboden.
  • Het geeft je de vrijheid om selectiever te zijn in wat je inzet.
  • Hiermee kunt u prestaties uit het verleden analyseren om de winnaar te selecteren.
  • Uitbetaalpercentages kunnen hoger liggen

Wat zijn de beste online sites voor paardenweddenschappen?

Het vinden van de beste goksites voor paardenrennen is een persoonlijke keuze. Iedereen heeft andere prikkels die hen aantrekken voor een paardenweddenschap. Daarbij is iedere bookmaker anders en heeft elke sportgokken website zijn eigen manier van weddenschappen aanbieden en wedopties. Daarbij heeft iedere gokwebsite vaal verschillende bonussen en beloningen, waarbij een persoonlijke keuze voor een bepaalde bonus wellicht ook mee kan spelen.

Dus hoe plaats je online weddenschappen?

  1. Meld u aan bij uw favoriete online bookmaker
  2. Selecteer de paardenrace waarop u wilt wedden
  3. Plaats uw paardenweddenschap. (De bookmaker biedt verschillende wedopties zoals een ​​enkele weddenschap of een exotische weddenschap)
  4. Kies hoeveel u wilt inzetten voor uw paardenweddenschap
  5. Heeft u de weddenschap geplaatst? Dan krijgt u een bevestiging!
  6. Bekijk de race!

Gewonnen met jouw weddenschap op paarden? Gefeliciteerd met je juiste voorspelling! Het gewonnen geldbedrag zal binnen enkele minuten aan jouw spelersaccount bij de betreffende bookmaker worden toegevoegd. Je kan dit gewonnen geldbedrag vervolgens naar je eigen privé rekening overmaken. Of wellicht heb je wel zin in nog zo’n spannende paardenweddenschap. The choice is yours!

Populaire sporten

Meest gespeelde sportcategorieen
Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.