Straffe bookmaker odds WK match Marokko - Kroatië

Deze woensdag komen ook, de poulegenoten van de Rode Duivels, Marokko en Kroatië in actie in Qatar. Het is voor de landenteams de eerste match op het WK 2022. Daarnaast zijn de teams nog onbekenden van elkander. Wie wordt de primus? Scoor straffe bookmaker odds bij de WK match Marokko – Kroatië via Wedden op Sport!

Historiek Marokko – Kroatië

Marokko en Kroatië hebben geen rijke historiek met elkander. De landenteams speelden namelijk nog nooit eerder een match tegen elkander.

Wel hebben de landenteams een rijke historiek op vorige WK’s. Het Marokkaanse elftal deed vier jaar geleden ook mee aan het WK 2018 in Rusland. Marokko strandde al in de groepsfase, maar wist zich dit jaar terug te kwalificeren. In de jaren 2002 tot 2014 was dat niet gelukt.

Kroatië is een land om rekening mee te houden op dit WK. In 2018 wist het nog tweede te worden op het eindtoernooi. Het verloor in de finale van Frankrijk met 4-2. Ook in de Europese kampioenschappen schopten de Kroaten het ver. In 2016 en 2020 bereikten de Kroaten de achtste finales.

Favorieten

Bij dit duel wijzen de Belgische wedkantoren Kroatië aan als favoriet. Het Kroatische elftal wordt door vele landen gevreesd, maar Marokko is ook bezig met een opmars.

Op de FIFA World Ranglist staan de Kroaten twaalfde tussen Duitsland en Mexico in. Het Marokkaanse elftal wist de 22ste plaats van de FIFA lijst al te behalen tussen de landen Servië en Peru.  Uiteraard geeft dit geen garantie op het duel van woensdag, maar de bookmakers nemen het wel mee in het bepalen van de quoteringen.

Odds Marokko – Kroatië

De Belgische wedkatoren hebben in de pre-fase al straffe odds voor u ingedeeld. Zo worden de hoogste pre-odds gehanteerd bij dit duel als Marokko zegeviert. Als het Marokkaanse team wint, keren de bookmakers tot maximaal 4.25 keer uw inleg uit.

De quoteringen bij een gelijkspel lopen ook hoog op in het 1×2 spelsysteem. Zo kunt u tot maximaal 3.25 keer het speelbedrag verdienen als de poulegenoten van België de punten delen.

Wordt Kroatië de primus door van Marokko te zegevieren? Dan zijn de bookmakers bereid een straffe quotering van maximaal 2.05 keer het speelbedrag uit te gaan keren en dat is nog altijd een ruime verdubbeling van uw inleg bij de favoriet van deze match.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van deze match is extra bijzonder doordat Marokko en Kroatië de poulegenoten zijn van België. De Rode Duivels treden later op de dag aan tegen Canada, maar met deze match kan de voorpret alvast beginnen. Bereidt u wel goed voor op uw weddenschap en speel met geld dat u eventueel ook kunt missen. Op de bookmakerspagina vindt u informatie over de Belgische wedkantoren, de diverse speltypen en het succesvol Wedden op Voetbal.

De WK match Marokko – Kroatië zal op woensdag 23 november gespeeld gaan worden. Het decor is het Al Bayt Stadion te Al Khor dat plaats biedt voor 60.000 toeschouwers. De match begint om 11:00 uur (Belgische tijd). Speel mee en laat de bookmakers cashen door een correcte voorspelling achter te laten via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België