Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Straffe bookmaker odds WK voetbal wedden België - Marokko

Na de zege op Canada treden de Rode Duivels deze zondag op tegen Marokko. Het is de tweede match in Groep F van het WK 2022 die de Belgen ingaan. Wie wordt volgens u de primus bij de match België – Marokko? Vergelijk de straffe bookmaker odds op Wedden op Sport en zet in om succesvol te WK voetbal wedden op België – Marokko! 

Historie België – Marokko

België heeft dertien keer gespeeld op de eindronde van het wereldkampioenschap voetbal. Het is de zesde keer dat Marokko aan een WK meedoet. De Belgen hebben al eens eerder tegen het Marokkaanse elftal gespeeld op een wereldtoernooi.

In 1994 waren de landen ingedeeld in Groep F samen met Nederland en Saoedi-Arabië. Onze noorderburen en de Saoediërs overleefden de groepsfase. België ging als derde geplaatste landenteam door naar de volgende ronde. Marokko was uitgeschakeld. In de poulefase wisten de Rode Duivels al te winnen van de Leeuwen van de Atlas. Marc Degryse scoorde destijds voor ons land.

Voorbije woensdag speelden beide landenteam de eerste match in de poulefase van het WK in Qatar. België zegevierde nipt van Canada met 1-0. Michy Batshuayi hielp de Belgen aan een zege. Het Marokkaanse bleef op 0-0 steken tegen Kroatië.

Favorieten

Met de gouden generatie wordt België als één van de favorieten voor de finale van het WK gezien. Bij de Belgische wedkantoren zijn ook bij dit duel de Rode Duivels favoriet. Op de FIFA World ranglijst staan België op de tweede plaats. Marokko vinden we terug op plek 22 in de tabel. Theoretisch gezien moeten de Belgen zondag dus kunnen winnen van het Marokkaanse team.

Beide landen hebben nog niet geschitterd op dit WK en dus moet er nog bewezen worden welke ploeg daadwerkelijk de sterkste is.

Odds België – Marokko

De Belgische wedkantoren hebben vertrouwen in een zege van de Rode Duivels, maar zijn bereid de odds hoog in te schalen. Zo kunt u tot maximaal 2.00 keer de inleg scoren bij een zege van de Belgen.

De quoteringen bij een gelijkspel zijn ook straf ingeschaald. In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers lopen de bookmakersbeloningen op tot maximaal 3.60 keer uw speelbedrag als België en Marokko de punten gaan delen.

Voorspelt u een zege van het Marokkaanse elftal? De betere wedkantoren van ons land zijn bereid tot 4.00 keer uw speelbedrag uit te keren als de Leeuwen van de Atlas zegevieren.

Wedden op Voetbal

Met het Wedden op Voetbal hebben al heel wat voetbalgokkers hun geluk mogen beproeven. Om succesvol te kunnen wedden op WK matches is een goede voorbereiding nodig. Zet u alleen in op de matches van de Rode Duivels of wilt u ook wedden op de andere WK matches zoals Spanje – Duitsland of Kroatië – Canada? Bij elke WK wedstrijd is wel een passende quotering te vinden als u meespeelt bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport.

De WK match België – Marokko wordt op zondag 27 november gespeeld. Het duel in het Al Thumama Stadion te Doha begint om 14:00 uur (Belgische tijd). Vind uw quoteringen bij de Belgische wedkantoren op Wedden op Sport en scoor een straffe bookmakersbeloning met uw WK voetbal kennis!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.