Bookmakers-odds Champions League finale Liverpool - Real Madrid

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. De finalisten Liverpool FC en Real Madrid nemen het in het Stade de France (Parijs) tegen elkander op. Welke equipe wordt dit seizoen Champions League primus? U kunt straffe bookmakers-odds voor deze Champions League finale Liverpool – Real Madrid scoren via Wedden op Sport. Bent u straks de winnende voetbalgokker?

Historie Liverpool – Real Madrid

Liverpool en Real Madrid hebben een lange weg afgelegd tot aan de finale dat zaterdag gehouden wordt. De Engelse ploeg werd eerste in de poule van de groepsfase, versloeg vervolgens Inter Milan in de achtste finale. In de kwartfinale rekende Liverpool af met SL Benfica en in de halve finale versloeg de ploeg van coach Jurgen Klopp het Spaanse Villarreal.

Ook Real Madrid wiste eerste te worden in de groepsfase. Vervolgens wist het team van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard het Paris Saint Germain te slim af te zijn. In de kwartfinales ging Chelsea over de knie en in de halve finale was ook Manchester City niet opgewassen tegen het team van coach Carlo Ancelotti.

Voorbije seizoen wist Chelsea de finale van de Champions League te winnen van Manchester City. Voor Real Madrid is het van het seizoen 2017-2018 dat ze voor de laatste keer er met de beker vandoor ging. Liverpool won de trofee voor de laatste maal in het seizoen 2018-2019.

Favorieten

Het traject naar de finale is van Real Madrid wat indrukwekkender te noemen dan van Liverpool. Toch wijzen de Belgische wedkantoren The Reds aan als favoriet van de finale. In de Champions League kwamen de topploegen elkander achtmaal eerder tegen. In drie van de acht duels won Liverpool, viermaal ging de zege naar de Madridlenen en eenmaal werd het een gelijkspel.

In de eigen competitie is Los Blancos kampioen geworden van Spanje. The Reds werden tweede in de Premier League waarin Manchester City de titel op een haar na veroverde. Dit alles nemen de bookmakers niet mee in de odds-bepalingen. Volgens de bookies maakt Liverpool iets meer kans op de beker met de grote oren, dan Real Madrid.

Odds Liverpool – Real Madrid

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem ingedeeld bij een gelijkspel. Als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is in deze eindstrijd, dan scoren de voetbalwedders die dit hadden voorspeld tot maximaal x3.60 keer de inleg terug.

Een overwinning van Real Madrid is niet veel minder waard. De bookmakers keren tot een maximale winstbonus van x3.50 keer de inleg aan u uit als Los Blancos voor de veertiende keer zegeviert in de finale Champions League.

Een overwinning van Liverpool zou de zevende eindzege betekenen voor de Engelse ploeg. Zijn The Reds aan het feest? Dan kunt u gemiddeld x2.14 keer het speelbedrag winnen met een correcte voorspelling op een zegevierend Liverpool.

Wedden op Voetbal

Er wordt heel wat gewed op de finale van de UEFA Champions League. De Belgische wedkantoren hebben dan ook zeer straffe odds voor u gereedstaan. Ook zijn er tal van matchspecials te vinden voor deze eindstrijd in Parijs. Wilt u profiteren van de strafste quoteringen? Vergelijk dan de bookmakers en quoteringen met elkander op Wedden op Sport.

Veilig Wedden op Voetbal heeft u voor een groot deel zelf in de hand, maar Wedden op Sport vindt het ook belangrijk dat u speelt bij betrouwbare bookmakers. Op de bookmakerspagina vindt u de veiligste wedkantoren in ons land. Voorspel de Champions League finale voor zaterdag 28 mei 21:00 uur want dan beginnen Liverpool en Real Madrid aan deze eindstrijd en scoor de strafste odds.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België