Straffe odds bij UEFA Nations League match België - Engeland

Deze zondag ontvangen de Rode Duivels de Engelse voetbalploeg. In deze vijfde speelronde van de UEFA Nations League bekampen de Belgen de gevaarlijkste tegenstrever in de poulefase van Groep 2 in de A-League. Engeland versloeg voorbije maand ons keurkorps dat op verplaatsing naar de andere kant van de Noordzee trok. Kan België revanche nemen voor deze nederlaag? Speel nu mee via Wedden op Sport en win! 

Historie

De Engelsen waren voorbije maand ook al tegenstrever in het Nations League toernooi. De Rode Duivels verloren van de Three Lions en incasseerde in die match twee tegentreffers: 2-1 voor Engeland.

Tijdens het WK in 2018 waren de rollen omgedraaid en wonnen de Rode Duivels met 1-0 van het Engelse nationale team in de groepsfase en namen later in de strijd om de derde plaats nogmaals de maat van de Engelsen: 2-0. Hierdoor eindige België als derde op het WK voetbal 2018.

In 2009 en 2012 hadden de Engelsen nochtans gewonnen van ons. In 2009 werd het 2-1 en in 2012 werd het 1-0 tussen Engeland en België. Beide interlands betroffen een vriendschappelijke match en daar is komende zondag natuurlijk zeker en vast geen sprake van. Er wordt een match op het scherpst van de snede verwacht (ook al missen er bij beide elftallen wel enkele ferme sterkhouders).

Favorieten

Bij de bookmakers is België favoriet, maar de pre-quoteringen voor de Engelsen liggen maar net ietsje hoger. Dat de verschillen klein zijn heeft te maken met de stand in de poule en de uitslag van de match op verplaatsing in Engeland (2-1 verlies voor België).

Dat het niet evident gaat worden om de hoofdvogel te schieten bleek in de vorige match al, toen de Engelsen de Rode Duivels wisten te verslaan. Dat speelt natuurlijk ook mee bij de wedkantoren die de odds hierdoor toch wat hoger inschalen dan in andere matches van onze nationale voetbalploeg. Een verdubbeling van de inleg is snel gescoord! Speelt u op de verrassing? Dan lopen de quoteringen in de pre-match fase nog fermer op. Want soms is het spelen op de underdog beter dan een weddenschap op de favoriet!

Odds

Bij de Belgische wedkantoren staan de pre-odds hoog ingeschaald. Voor een weddenschap op winst van de Belgen staat er een ruime verdubbeling bij de meeste online goksites: x2,40. Voor een Engelse overwinning betalen de wedkantoren bijna drie keer uw inleg uit: x2,95.

De hoogste winstbonus pakt u bij een gelijkspel. Gemiddeld staat er in het 1×2 spelsysteem een pre-odd van x3,25 keer uw speelbedrag achter een draw. Wilt u niet vooraf alle troefkaarten al op tafel gooien? Open dan onze bookmakerspagina tijdens deze Nations League match en speel mee via de optie live betting! Dat kan vanuit uw zetel op de desktop of via de GSM. Zo kunt u altijd en overal de beste odds scoren voor België – Engeland!

Ook is het voor de afwisseling weleens de moeite waard om een gokje te wagen via een handicap, mee te spelen door statistieken te voorspellen of de correcte score door te geven. Wint België zondag met 4-0, 5-0 of 6-0 van Engeland? Dan levert een dergelijke weddenschap een schoon bedrag op: gemiddeld x50,00 uw inzet!

Wedden op Voetbal

Subiet ook een winnaar worden bij België – Engeland? Scoor dan nu de beste odds en deals door een weddenschap te plaatsen bij Wedden op Sport! Kies voor de beste speloptie door onze strategieënpagina te bezoeken, scoor de hoogste odds dankzij onze beste bookmaker tool en pak de hoogste winstkansen door de meest ideale wedtypes te scoren voor uw voorspelling!

Tot slot kunt u via Wedden op Sport.be een free bet scoren om een gokplatform vrijblijvend uit te proberen. Onze online bookmakers delen namelijk volop extra speelgeld of risicovrije weddenschappen uit om nieuwe spelers aan zich te binden. Bent u een beginnend voetbalpunter? Zorg dan dat u gratis speelgeld scoort via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België