Straffe odds bij match om derde plaats UEFA Nations League Italië - België

Deze zondag strijden Italië en België om de derde plaats van de UEFA Nations League. Beide teams verloren de final four van Spanje en Frankrijk en spelen zondagmiddag in het Allianz Stadion om te troostprijs. Denkt u dat de Rode Duivels zich herpakken en winnen van de Italianen? De Belgische wedkantoren hebben straffe odds om derde plaats van de UEFA Nations League Italië – België. Heeft u al goesting? Speel dan mee via Wedden op Sport!

Historiek Italië – België

Een paar maanden geleden speelden de Rode Duivels de kwartfinale van EURO2020 nog tegen de Italiaanse equipe. De Belgen verloren die match met 1-2 waardoor voor ons Belgen het EK in één klap voorbij was. Deze zondagmiddag krijgt België de kans om revanche te pakken. Heel veel zal het er niet toe doen, want de derde plek van de UEFA Nations League is slechts een troostprijs.

De Italianen werden voorbije woensdag in de halve finale verslagen door Spanje. De ploeg van bondscoach Roberto Mancini won met 1-2 in San Siro te Milaan; waar zondagavond ook de finale wordt bekampt tussen Spanje en Frankrijk.

De Belgen verloren van Frankrijk met 2-3. In het Allianz Stadion te Turijn wisten de Rode Duivels voor rust op voorsprong te komen met 2-0, maar gaven dat na de thee uit handen. Frankrijk won met 2-3 waardoor de ploeg van bondscoach Didier Deschamps nog kans maakt op een ticket voor het WK 2022.

Favoriet

De lange ongeslagen reeks van Italië is verbroken door Spanje, maar de online bookmakers verwachten dat de Italianen zondag net even iets sterker zullen zijn dan de Belgen. De Rode Duivels hebben op het EK nog verloren van Italië en dat weegt ook zwaar mee in de favorietenstatus van de bookmakers. Toch zijn de quoteringen bij bookmakers redelijk gelijkwaardig ingedeeld.

Odds Italië – België

U bent vast benieuwd geworden wat dan de pre-odds zijn voor deze match van de Rode Duivels. De hoogste odds die wij hebben gevonden in het 1×2 spelsysteem staat op x3.38 keer uw inleg en wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt en dus verlenging.

Een zege en derde plaats van België levert een beloning van x3.05 keer het speelbedrag op. Denkt u dat Italië wint? Dan is de quotering voor winst van de Italiaanse zeker de moeite van het meespelen waard. Uw inleg kan x2.21 keer het speelbedrag meer waard worden als Italië zegeviert van onze Duivels.

Houdt u deze zondag ook in de gaten welke ploeg de finale van de UEFA Nations League wint? De quoteringen bij de match van Spanje – Frankrijk zijn ook om de vingers bij af te likken. Een gelijkspel is x3.15 keer uw speelbedrag waard. Een zege van Les Bleus is goed voor een beloning van 2.44 keer uw inleg en mocht Spanje zegevieren dan valt u x2.85 keer het speelbedrag ten deel.

Wedden op Voetbal

Met de UEFA Nations League en WK kwalificaties worden er deze week diverse mooie matches gespeeld waar veel voetballiefhebbers naar kijken en op wedden. Zit u zondag toch al op het puntje van uw zetel als Italië – België om de derde plaats strijden? Kijkt u zondagavond de finale van Spanje en Frankrijk? Dan maakt Wedden op Voetbal uw zondag nog spannender.

De strijd om de derde plaats tussen Italië en België wordt zondagmiddag 10 oktober om 15:00 uur gespeeld in het Allianz Stadion te Turijn. De finale Spanje – Frankrijk in het Milanese San Siro start om 20:45 uur. Speelt u mee en behoort u zondag tot de winnaars? Plaats dan uw voorspelling(en) via Wedden op Sport en scoor ferme beloningen bij de door u gekozen bookmaker.

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België