Straffe odds PO1 match Royale Union - Club Brugge

Dit weekeinde zijn we precies op de helft van PO1. In de derde speelronde spelen Royale Union SG en Club Brugge tegen elkander in het Dudenpark te Brussel. Beide teams kunnen de titel nog rapen en daar gaan de ploegen dan ook hard hun best voor doen. Voorspel de uitkomsten van deze ferme voetbalmatch via Wedden op Sport en scoor straffe odds bij de Belgische wedkantoren!

Historie Royale Union – Club Brugge

Titelkandidaten Royale Union en Club Brugge komen elkander de komende twee matches tegen. Deze zondag wordt het duel in het Josep Marien Stadion gespeeld en een week later staat er ook een match op Jan Breydel gepland. De ploeg die op dit moment de beste papieren heeft om de trofee hoog te mogen houden is Union Sint Gillis. De ploeg van coach Felice Mazzu heeft 43 punten en staat op de eerste plaats. Club is met veertig punten de nummer twee in het rijtje. De Bruggenaren krijgen dit weekeinde de kans om op gelijke hoogte te komen met de Brusselse ploeg. Dan moet Blauw-zwart op verplaatsing zien te winnen.

In dit Jupiler Pro league seizoen was Club Brugge bijna de enige ploeg die drie punten wist te rapen bij Union. De match die op 1 augustus jl. werd gespeeld in Sint Gillis werd door de ploeg uit Brugge met 0-1 gewonnen. De Club-speler die als enige het net wist te geraken in dit duel was Eduard Sobol.

Een paar maanden terug troffen de teams elkander in Brugge. Die match verliep minder soepel. Beide teams slaagde er niet in om te zegevieren op Jan Breydel. Het bleef dan ook bij een 0-0 gelijkspel.

Favorieten

Union SG doet het erg goed. De ploeg van coach Mazzu stijgt het hele seizoen al boven zichzelf uit. Dat is voor de Belgische wedkantoren reden genoeg om Union SG ook voor dit loodzware duel tegen de Bruggenaren als favoriet aan te wijzen.

Toch is Club Brugge geen echte underdog. De regerend Belgisch kampioen heeft een pak kwaliteiten en staat er juist vaak op de momenten dat ze echt dienen te staan.

Odds Royale Union – Club Brugge

De Belgische wedkantoren maken deze match tussen de titelkandidaten nog specialer door de straffe pre-odds die de bookies noteren. De hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers worden uitgekeerd bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal x3.45 keer het wedbedrag scoren als de titelkandidaten de punten gaan delen.

Ook bij een overwinning van Club Brugge kunt u straffe deals maken. Als Club Brugge wint, keren de wedkantoren tot een maximum van x3.10 keer uw inleg aan u uit.

Dan de laatste quotering in het 1×2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren bij Wedden op Sport. Een overwinning van Royale Union is goed voor een ferme uitkering van maximaal x2.30 keer uw inleg.

Wedden op Voetbal

Wilt u wedden op de thuismatch van Union’60, dan heeft u een goede voorbereiding nodig. Wedden op Sport helpt u daar graag bij. Onze voorbeschouwingen kunnen u op weg helpen naar een succesvolle weddenschap. Bereid u ook goed voor bij welk wedkantoor u gaat wedden. Lees altijd de voorwaarden van de bookmakers goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wedden op Sport streeft naar veilig en verantwoord wedden op voetbal.

Dan rest er nog een belangrijke punt. Als u wedt via de pre-fase, doe dit dan voor zondag 5 mei 13:30 uur want dan gaan Royale Union SG – Club Brugge aan de match beginnen. Check alle bookmaker-odds op Wedden op Sport en speel mee!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België