Welkom bij Weddenopsport.be

Website niet beschikbaar

Beste bezoeker,

Vanaf 1 juli 2023 is het in België niet langer toegestaan om (online) reclame te maken voor sportweddenschappen, als gevolg van nieuwe regelgeving. Helaas betekent dit dat wij van Weddenopsport.be genoodzaakt zijn om onze website (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor onze Belgische fans. Onze excuses voor het ongemak!

Nederlandse spelers verwijzen wij graag door naar VoetbalGokken.nl en het Nederlandse bookmaker overzicht.

Straffe odds PO1 match Royale Union SG - KRC Genk

Dit weekeinde komen Royale Union SG en Racing Genk tegen elkander in actie in speelronde drie van PO1. De nummer twee uit Genk en nummer drie in Brussel hebben beide 41 punten. Welke ploeg kan koploper Royal Antwerp FC het beste bijbenen door te zegevieren in het Dudenpark? Scoor straffe odds bij de PO1 match Royale Union SG – KRC Genk via Wedden op Sport

Historiek Royale Union SG – KRC Genk

Royale Union SG en KRC Genk strijden beide met Royal Antwerp FC om de titel. In deze derde speelronde van PO1 komt KRC Genk op bezoek bij Royale Union SG. Tijdens de reguliere competitie wist de ploeg van coach Wouter Vrancken met 1-2 te winnen van Union SG. In de Cegeka Arena werd het in de reguliere competitie 1-2 voor Union. De ploegen bewijzen daarmee aan elkander gewaagd te zullen zijn als zondag de match in Brussel wordt gespeeld.

Na twee speelronden in PO1 is Genk-speler Mark McKenzie topscoorder in de play-offs. De Amerikaan maakte twee treffers voor de ploeg van coach Vrancken. Union speler Victor Boniface en Victor Boniface maakten beiden ook al een goal in PO1.

Op de tabel staan de teams dichtbij elkander. Royal Antwerp is met 42 punten koploper. KRC Genk staat tweede met 41 punten en wordt gevolgd door Royale Union dat evenveel punten maar een minder doelsaldo heeft dan de Genkies. Op de vierde plaats staat Club Brugge met dertig punten. De Brugse formatie heeft nog geen punt gepakt in de Champions League play-offs.

Favoriet

De Belgische wedkantoren wijzen Royale Union aan als favoriet bij deze match in het Dudenpark. Union SG in eigen moeilijk te verslaan. Dat is dit kalenderjaar alleen Standard Luik en voorbije weekeinde Royal Antwerp nog maar gelukt.

De Genkies zijn dus gewaarschuwd. De ploeg van coach Vrancken liet lange tijd geen steek vallen in de Jupiler Pro League, maar de jongste weken is dat wel anders. Voorbije weekeinde moest het nog buigen voor Royal Antwerp FC dat met 2-1 won in het Bosuil Stadion en dus de koppositie van Genk in PO1 overnam. Dit alles resulteert zich in straffe pre-odds bij onder andere een zege van de Genkies.

Odds Royale Union SG – KRC Genk

De strafste pre-odds bij de match Union SG – Racing Genk staan ingedeeld bij een zege van de Genkies. De hoogste bookmakers beloningen staan op maximaal 3.80 keer het wedbedrag ingedeeld en wordt uitbetaald als de ploeg van coach Vrancken wint.

Eindigt deze confrontatie in een draw? Dan lopen de beloningen op tot maximaal 3.75 keer het wedbedrag. Dat is niet veel minder dan bij een zege van Racing Genk wordt uitgekeerd en dus ook een zeer interessante wedoptie.

Zegeviert Royale Union SG in het Dudenpark? Dan wordt er in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2.05 keer het speelbedrag aangehouden door de wedkatoren op Wedden op Sport!

Wedden op Voetbal

De PO1 is bijna op de helft en langzaamaan wordt de kampioen bekend. Gaat Antwerp FC de titel pakken of wordt het Royale Union of Racing Genk? Wedden op Voetbal maakt het volgen van PO1 matches nog spannender, maar speel wel altijd veilig en bewust mee.

De PO1 match Royale Union – KRC Genk staat gepland op zondag 14 mei. In het Dudenpark stadion wordt om 18:30 uur afgetrapt. Scoor de strafste pre-odds bij een correcte voorspelling op Royale Union SG – KRC Genk via Wedden op Sport.be!

Wedden op Sport
Succesvol een sportweddenschap aangaan?

Op Weddenopsport.be wordt je voorzien in een legaal vergelijkingsaanbod van bookmakers die speciaal bedoelt zijn voor de Belgische gokmarkt. Wij bieden onze bezoekers van alle in’s & out’s omtrent sportweddenschappen en informeren over de laatste topwedstrijden, nieuws en andere handige wedtips!

Bekijk legaal aanbod België
toggle off
Gokreclame uitschakelen.